reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

czesc dziewczyny..zwracam sie z pyatniem bo juz szalu dostaje....non stop mam opryszczke..mam juz dosc jej...bylam u lekarza i dal mi jakas masz on ajest na grzybice pochwy ale ponoc jest super na opryszczke a mi nie wiele pomaga...i w czasie ciazy pamietam tez mialam ja non stop....
nie wiecie co to moze byc???

reklama
czesc dziewczynki...świeta świeta i po świetach....przywiozłam sobie pare ciuszków ciazowych z naszego magazynu ciuchów u siostry - tych ulubionych z ciazy z wiki ale oczywiście wygladam w nich smiesznie, kuriozalnie - golfy zwisają, spodnie przechodza przez biodra, za 3 miechy beda jak znalazł hehe:-)....dostałam opiernicz, ze sie nie zmuszam do jedzenia...no ale myslałam, ze mam jesć tyle ile mam ochote a nie pilnowac dawki dziennych kalorii....chyba musze sie wziac w garsc bo w poprzedniej ciazy w 15tc juz byłam na +1-2kg ....

cześć dziewczynki
mi święta minęły rodzinnie ,odwiedzaliśmy się ...:-)
w skutek czego mam dzisiaj ból głowy hehe
co u Was kochane;-)

swieta swieta i po swietach jak to mowia :tak:
ja mialam wyznaczony termin porodu na dzisiaj ale jakos dobrze sie 3 mam jak na razie chyba juz po czescie sie z tym pogodzilam chociaz nie do konca czasami jeszcze wyje w poduszke ale co raz rzadziej wem ze musze sobie z tym bolem poradzic w koncu musze normalnie funkcjonowac
pytalam M czy po slubie sobie zmajstrujemy bejbe ale on cos kreci na to nosem mowi ze musimy miec swoje mieszkanie itd ale mi sie wydaje ze on sie po prostu boi ja tez sie boje i to cholernie ale jak widze Was i to ze probujecie nawet majac za soba kilka strat ze sie nie poddajecie to ja mowie do siebie ze w koncu sie uda i mi i Wam w koncu ile Bog moze nas tak doswiadczac
ehhh idem juz ciesze sie ze jestescie girls sciskam mocno :*:rofl2:

Cześc dziewczyny.Witam po świetach:-)Ja dzisiaj do pracy,ależ mi się nie chce.
Mocno boli mnie dziś brzuch,na twarzy syfki,cera szara,wczoraj śluz zabarwiony na czerwono lekko,czy tak się może objawiac owulka?bo ja już totalnie zgłupiałam:confused:

Alicja to dobrze że się trzymasz,nic nie poradzimy na to co się dzieje,jedyne co możemy zrobic to pogodzic się i walczyc dalej.Wiem to niesamowicie trudne jest.

Cyniczna ja bym tak nie przekreślała tego cyklu:tak::-)

witam dziewczynki

karola wszystko mozliwe\ze \ to owulka mnie tez wczoraj na twarzy wysypalo 2 dni temu bolaly mnie cycuchy juz sama nie wiem co to ma znaczyc...

pogoda piekna wiec zaraz idziemy na spacerek do lasku

reklama
cyniczna, zapalenie pęcherza to i moja częsta przypadłość niestety, mnie zawsze pomagał furagin i cipronex, brane razem przynoszą ulgę już po kilku godzinach, niestety oba na recepte, więc musisz sie pofatygować do lekarza, no i nie wiem czy można te leki brać jak się planuje dzidziusia, furagin chyba tak...

Do góry