reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

kingus dobrze jak zrobisz progesteron wlasnie w tej fazie cyklu ...zobaczysz czy jest ok bo jest bardzo wazny w pierwszych miesiacach ciazy ,czy np byla owulka itd

reklama
kingus szansa jak najbardziej jest tyle ze jak jest niski trza brac od pierwszych tygodni ciazy jakis progesteron zeby wspomoc cialko zolte

mam laptopa ale fajnie co dwie glowy to nie jedna
buzka

trzymam kciuki za 2 krechy ...ja w tym cyklu nie licze na pozytywny test...malo bylo przytulanka hmmm...

DOBRANOC

Ostatnia edycja:
U mnie w święta jest tradycją zapalenie pęcherza... Jakżebym mogła wyłamać się z owej tradycji? Mamo... trzeci dzień zdycham... woda i urosept... Problem w tym, że na mnie nie wiele już farmaceutyki działają (w końcu to taka przypadlość jeszcze z dzieciństwa - wrodzona wada, guz etc.). Nie powiem, Luby też przeszkadza mi skutecznie w dojściu do siebie i co mi lepiej, to mnie "dociera"... Ale jak tu się mu oprzeć???? No... i zdycham... Piję tą wodę hektolitrami i planuję przeprowadzkę gdzieś blizej kibelka...

guska ha! Całe moje życie to ucieczki i powroty :)))) Działam jak bumerang... wyrzucasz drzwiami, wróci oknem, zamkniesz okno, wybije szybę...

Zapalonko... no... tak właśnie się oddala moja wizja II...

Ofcourse, że wigilijne życzenia musiały się otrzeć o "dzidziusia"... Czy to miłe było? Czy jakieś dobre, życzliwe fluidy temu towarzyszyły? Nie. Była to jedynie forma grzecznościowa.

reklama
Do góry