reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hello girls
ja wlasnie czekam na M bo ma przyjsc i przyniesc nasze obraczki bo wczoraj odebral od jubilera :-D
im wiecej rzeczy juz jest do slubu tym bardziej przerazona jestem :szok:
pozdro :)))

witam Was w ten śiąteczny dzień.
U nas biało i ciągle pruszy,takie święta lubię najbardziej:tak:
W tym wszystkim co się wydarzyło najlepszym było poznanie Was,dziękuję że jesteście:tak:

Dzień przed wigilią znowu zrobiłam test,po jakims czasie pojawiła się bardzo bladziutka kreseczka,ledwo widoczna i już nic nie rozumiem,bo gdybym była w ciązy to musiałaby już byc wyrazniejsza.Znowu test był felerny?czy może mogło to oznaczac owulację,ale w 9 dniu?Wiecie co pogubiłam się już.

Zyczę wam jeszcze ras spokojnych i pełnych magii Swiąt

Trzymajcie się:-):-):-):-)

Hej dziewczynki! od dawna mnie nie było przez tą pracę i święta, okrutny kocioł. Te które mnie pamiętają gorąco ściskam i całuje i niestety serdecznie witam nowe dziewczyny.
SŁODZIUTKA przez Ciebie mi łzy popłynęły, kochana ile jeszcze można znieść i wytrzymać wiesz tylko TY. Trzymam za Ciebie kciuki i pomodlę się o całą Twoją rodzinę.:-(
Mirka, Jeżyk, Gabi i inne mamuśki tzrymam za Was kciuki.
Dla starających się wysyłam fluidki ciążowe.
Ja od 30 12. będe na zwolnieniu także zamierzam tu przesiadywać dość długo, mam nadzieje że nie będziecie miały mnie dosyć:-D. U mnie wszystko ok. dzidzia rosnie w brzuszku jestem już w 33 tygodniu ciąży i narazie jest wszystko ok chociaż miewam również i te gorsze dni...:-(
pozdrowionka i całusy.
Aha i WESOŁYCH Świąt.

Ostatnia edycja:
witajcie po świątecznym dniu.....
Wczoraj było mi smutno..... jakoś wieczór wigilijny nie był taki jaki powinien..... ale cóż..... spędzony z najbliższymi i to było najważniejsze......
Dzisiaj byłam u rodziców..... przyjechały moje siostry z Anglii.... fajnie było się z nimi spotkać..... niestety mam dwie siostry i brata ale widuję ich bardzo rzadko......

Edytko ja brałam Duphastonb w ciąży z Emilką i od 18tc miałam zmniejszoną dawkę a przestałam brać w 20tc..... tak zalecił gin więc byłam grzeczna..... z tego co wiem nie powinno się odstawiac dopóki nie będzie się czuło ruchów dziecka.....

Pozdrów Andzi serdecznie ode mnie.....

witam dziewczynki
wigilia przebiegla pomyslnie ...wiadomo zabraklo Was MOJE KOCHANE DZIECI...byla pasterka dzien pelen wzruszen i tesknoty...pozniej pierwszy dzien swiat rodzice tescie itd...zyczenia ktorych moglam sie spodziewac...jutro kolejny dzien ...juz u Nas wiec trza sie postarac

z tego co mi wiadomo to progesteron brac tak dlugo jak lekarz zaleci ...Nie odstawiac na wlasne zadanie !!! stopniowo zmniejsza sie dawke leku

buzka kochane dziewczynki

Cześć dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja właśnie wróciłam z pracy.........................
Szef jak mnie zobaczył w służbowej bluzce to od razu się domyślił, że jestem w ciąży (zazwyczaj rano byłam sama w pracy) i zaczoł traktować mnie jak jajko. Kofany szefuncio, ale mam wyrzuty sumienia, że sama wcześniej mu nic nie powiedziałam. Wytłumaczyłam mu, że to dlatego, że muszę zobaczyć maleństwo na usg i wiedzieć, że jest OK i wtedy u powiedzieć. Poprosił, żeby później przysłać mu fotki i kartke czy chłopak czy dziewczynka............................

Jutro znowu do pracy, a po jutrze w nocy do domu.

Witam się świątecznie dziewczynki:-D
Dzisiaj wróciliśmy od moich rodziców i drugi dzień świąt chcemy spędzić w domku.Tak więc jak nie pojawią się niespodziewani goście to będę miała więcej czasu dla Was:-)Wczoraj się zastanawiałam jak to jest, że jesteście mi tak bliskie... chociaż nigdy was nie spotkałam "na żywo";-)

reklama
Witam dziewczynki!
Edytko bardzo mi przykro....brakuje slow na to wszystko!!!!
Bede sie modlila o Ciebie i o wszystkie dziewczynki!!

U mnie swieta smutne..w Kosciele na pasterce chlipalam troszke...
POzdrawiam Wa kochane!!

Do góry