reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

No nie,bo najpierw pobieraja krew,robią szybko wynik na glukozę,jak jest ok,to sie pije szklanke gęstej słodkiej wody,i potem pobieraja za godzinę i za dwie godziny.Także musze się znowu wybrać.Tylko znając mój organizm to nie wiem co z tego wyjdzie:baffled:

reklama
Gabi no to rzeczywiście masz problem..... niby cukier trzeba zbadać ale myślę że ryzyko jest bardzo duże...... wyobrażam sobie jak masz już dosyć:baffled: trzymaj się......

Anetko cóż..... witaj...... pamiętaj że tutaj możwsz się wygadać i wyżalić i nikt nie będzie miał ci za złe że marudzisz..... każda z nas przeszła przez to cierpienie i napewno zrozumie.....

pozdrawiam wszystkie kobietki i spadam do sklepu...

wiajcie
jejki Gabi współczuje!!
wiesz najmniej ryzykownie byloby polozyc sie na jeden dzien do szpitala, zrobily by ci to na leząco w łóżku, malo chodzenia, malo stresu...
kurde i tak dzielna z ciebie babka!!
tzryamaj
sie
pozdrawiam wszystkich!

Sylwia,po pierwsze nikt mnie nie przyjmie.Po drugie cały proces przyjmowania do szpitala to jest kilka godz. siedzenia,czekania,łażenia,papierologia,chodzenie z izby przyjęc na oddział,od jednej pani do drugiej,czekania kilka godz.na wolne łóżko,badania do przyjecia,juz to przerabiałam w ciąży z M i nikogo nie obchodziło,że ciąża zagrożona:dry:

Witam Dziewczyny! Przepraszam, że nie było mnie tyle czasu, ale rzuciłam się w wir pracy żeby nie myśleć o swoich smutkach. Nadzieja rozbudzona pozytywnym wynikiem yestu miesiąc temu szybko zgasła. do tej pory od poronienia nie miałam jeszcze @ i jak narazie nic jej nie zapowiada. Wogóle to straszna załamka. Staram się robić wszystko żeby o tym nie myśleć. A tak z innej beczki to wkońcu napisałam moją pracę mgr i jutro mam obronę więc jak byście mogły potrzymać kciuki jutro około południa to byłabym wdzięczna! z góry dziękuję

ja też baardzo długo czekałam na miesiączkę,poroniłam 03.11 a dostałam ja dopiero 4 dni temu tak więc nie martw się i do Ciebie przyjdzie napewno.
Dodam,że lekarz przepisał mi Fenatyl na wywołanie i poskutkowało ale po 8dniach od skonczenia tabletek dopiero

witam

witam nowe dziewczynki Strasznie przykro ze i Was to spotkalo...ale z Nami bedzie Wam latwiej przejsc przez ten koszmar..i doczekac sie upragnionego maluszka

also kciuki przygotowane...a potem poprosimy o zdjatko dzidziula

gabi ojojoj nie mialas ciekawie ...trzymaj sie

aga irl a Ty tyle nie pracuj tylko odpoczywaj dziewczyny masz juz duze wiec pewnie mamie pomoga...

kasiu Ty tez dzisiaj usg wiec o 17-mnastej jestem z Wami

edytko dzieki za wiadomosc od mireczki ...trzymaj sie kochana
pozdrawiam Was wszystkie i zycze udanego tygodnia Ja juz zakupy porobilam prezenty kupilam teraz trza zabrac sie za porzadki i jutro za gotowanie A i bylam jeszcze dzisiaj w pracy...po drobny prezencik
buzka

danuska mozesz na Nas liczyc

reklama
Gabi z tą papierologią w szpitalu to masz racje, niestety taki system w tych szpitalach,
jesli zas chodzi o przyjęcie to nie powinni robic problemu, mnie chciala teraz na oddzial przyjac zeby mi krzywa zrobic, ale zrobie sobie w diagnostyku.
no ale to tez zalezy od szpitala, neistety nic nie da sie załatwic od ręki!

kurde to nie dobrze:-( bo krzywą trzeba zrobic.

trzymaj sie dzielnie!

Do góry