reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ech no wlasnie odpoczywam....wlasciwie jak tylko mam czas to sobie poleguje albo nawet posiedze....a wizyta w sylwestra....31 grudnia......i usg.....i chyba andrzej ze mna pojdzie:) bo bedzie w domku:)...jeszcze troszke....biore to co mi zalecili....tylko....tamtym razem tez tak mialam ze strasznie sie czulam....i tez ciagle lezalam...a potem....ech......no nic....kazda ciaza jest inna...daj Boze to wszystko od tego ze sie dzieciateczko rozpycha .....

reklama
bo podejrzewali zespol antyfosfolipidowy...ktory po badaniach dwukrotnych zostal wykluczony jednak....ale za kazdym razem dzieciatka obumieraly okolo 10 tygodnia.....tak wiec...kazali brac aspiryne tak na wrazie co wlasciwie...bo choc zespol wykluczony to lepiej dmuchac na zimne....moze pomoze
no i bore...i kwas foliowy.....

Also więc jutro o 20 zbiorowe trzmanie kciuków...... prosimy o fotkę!!!!!!!

jeszcze dwie godzinki w pracy........ ale już bym chciała do domku.......

Alutka jeszcze w pracy??????????? Bidulka!!!!!!!!!!!!!!!

Also jutro trzymam kciuki i czekam na fote.....................

Aga Ir mam nadzieje ze to dzidzia rośnie Mnie dzisiaj tez brzusio boli ..............

Słodziutka każda z nas w pewnym momecie sie poddaje, ale ja wiem ze jestes silna i moze jeszcze nie teraz ale podniesiesz sie i bedziesz walczyc......................

Uciekam bo dzisiaj caly dzien spie i caly czas chce mi sie spac
Buziaki trzymajcie sie.............................

Edytko witam jeszcze raz serdecznie. Wyobrażam sobie Twój ból, ale tak nas wszystkie tu pocieszasz i nie tracisz wiary. Podziwiam
Also oczywiście kciuki będą zaciśnięte.
A z innej jakby beczki. Czy po łyżeczkowaniu powinnam brać jakieś leki? Dostałam antybiotyk, który się już skończył, ale nie wiem czy coś jeszcze? Wizytę u ginka będę miała po Nowym Roku i to w obcym języku, więc wolałabym zapytać o konkretne rzeczy. Będę wdzięczna za pomoc

reklama
Ozkane, ja po pierwszym zabiegu dostawałam augmentin i zastrzyki gentamycyne, bo mnie strasznie podbrzusze bolało. Po drugim tylko augmentin przez chyba 7 dni. Sama dodatkowo brałam jeszcze probacti, żeby nie wyjałowić organizmu i jadłam dużo kefirów i serków. Organizm jest wyczerpany i jeszcze antybiotyk i można się grzybicy nabawić więc polecam. Dobrze smakuje kefir zmiksowany z bananem, nie trzeba nawet cukru dodawać.

Do góry