reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ech dziewczynki ja dzis caly dzien poza domkiem....zalatwialam sprawy mojego meza razem z nim....oficjalnie od piatku zostal zwolniony z pracy.....ale to nic....podobno na bezrobotnym wyjdziemy lepiej niz jak pracuje...jak nam wszystko dadza juz to znowu bedzie zatrudniony ale tylko na pol etatu tak wiec nie jest zle...chyba.....bo na pieniadze mamy czekac podobno 4-5 tygodni.....ale co tammm poczekamy
poza tym to jakas taka wypluta jestem,.....caly dzien nie jadlam bo siedzielismy w tym glupim urzedzie ....potem kupilam sobie 2 drozdzowki w polskim sklepie.....a teraz normalnie brzuch mnie boli po lewej stronie,.....cos mi sie zdaje ze chyba od tego ze siusialam dopiero o 15 od rana...mam nadzieje...wzielam 1 paracetamol bo normalnie nie wyrabialam....juz troche przeszlo...mam nadzieje ze nie wroci ten bol...dobrze ze jutro wizyta w szpitalu i usg .....i tak pewnie bedzie co 2 tygodnie chyba....
no nic....uciekam dziewczynki....musze sie pouczyc ....
ja nie dam rady sie odezwac jutro to dopiero w czwartek wam napisze jak mi poszlo....
EDZIA przytulam cie bardzo mocno....nic Wam nie bedzie kochana..odpoczywaj i trzymaj sie
poza tym to jakas taka wypluta jestem,.....caly dzien nie jadlam bo siedzielismy w tym glupim urzedzie ....potem kupilam sobie 2 drozdzowki w polskim sklepie.....a teraz normalnie brzuch mnie boli po lewej stronie,.....cos mi sie zdaje ze chyba od tego ze siusialam dopiero o 15 od rana...mam nadzieje...wzielam 1 paracetamol bo normalnie nie wyrabialam....juz troche przeszlo...mam nadzieje ze nie wroci ten bol...dobrze ze jutro wizyta w szpitalu i usg .....i tak pewnie bedzie co 2 tygodnie chyba....
no nic....uciekam dziewczynki....musze sie pouczyc ....
ja nie dam rady sie odezwac jutro to dopiero w czwartek wam napisze jak mi poszlo....
EDZIA przytulam cie bardzo mocno....nic Wam nie bedzie kochana..odpoczywaj i trzymaj sie
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Witajcie.......
Wpadam powiedzieć,że zyję......
Gabi.....bedzie dobrze....a Twój suwaczek tez mknie do przodu.....
Pixelka...dobrze,ze Wika juz lepiej się czuje....
Edyta...mam nadzieję,ze czujesz się lepiej...zdrówka i duzo odpoczynku...
Angeliko.....;-)....
Cyniczna,Mała..????!!!!!!
Agi...trzymam mocn kciuki za kreseczki....
Jezyk....juz nie długo....ale fajnie....
Aga Ir...my tu jutro oszalejemy z "nieswiadomości".....trzymam kciukaski za jutrzejszy dzień.....
Witam nową kolezanke....tulę mocno do serduszka i zycze szczęśliwego rozwiazania.
Wszystkie Was Serdecznie pozdrawiam.
Wpadam powiedzieć,że zyję......
Gabi.....bedzie dobrze....a Twój suwaczek tez mknie do przodu.....
Pixelka...dobrze,ze Wika juz lepiej się czuje....
Edyta...mam nadzieję,ze czujesz się lepiej...zdrówka i duzo odpoczynku...
Angeliko.....;-)....
Cyniczna,Mała..????!!!!!!
Agi...trzymam mocn kciuki za kreseczki....
Jezyk....juz nie długo....ale fajnie....
Aga Ir...my tu jutro oszalejemy z "nieswiadomości".....trzymam kciukaski za jutrzejszy dzień.....
Witam nową kolezanke....tulę mocno do serduszka i zycze szczęśliwego rozwiazania.
Wszystkie Was Serdecznie pozdrawiam.
allaa
Fanka BB :)
Dilajla ja brałam do 15 tyg duphaston.
Buziali dla Was wszystkich:-):-):-)
Buziali dla Was wszystkich:-):-):-)
reklama