reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

andziaa, witaj, strzasznie mi przykro, że straciłaś swoją córcię...ale mam nadzieję, że teraz będzie wszystko ok...

Gabi, a czy maleństwo zdradziło co ma między nóżkami?????

reklama
Mirka,teraz to tylko zmierzył szyjkę i szybko sprawdzał,czy dzidzia rośnie.Bo ostatnio miałam dokładne usg z echem serca płodu i takie tam.
Już pisałam,że dzidzia nie ma nic między nóżkami,także być może będzie Ania;-)

Gabi, mój synuś to lubi sie chwalić swoimi klejnocikami:-D na każdej wizycie pokazuje co ma miedzy nóżkami, normalnie ekshibicjonista:-D:rofl2::-D

fajnie by było, gdyby się sprawdziło i urodziłaby się Ania, piękną parke miałabyś w domciu:-)
Najważniejsze, ze nie musisz brać żadnych leków, a znając Ciebie, to wiem, że zrobisz wszystko i bedziesz leżeć ile tylko się da.

Gabi musi być dobrze wiem ze jest Ci ciezko ale staraj sie nie denerwowac
Ania na 100% będzie zdrowa i sliczna dziewczynka​

Andziaa Tulę Cię mocno Nawet nie potrafie sobie wyobrazic tego co przeszlas Wierze ze teraz bedzie dobrze​

Andzia, strasznie mi przykro. Przytulam Cię mocno. Tak jak piszesz teraz to będzie strach już do końca, wiem po sobie. Ja straciłam dzidzię 2 razy między 6 a 8 tygodniem ciąży. Teraz bardzo się cieszę, ale też drżę każdego dnia.

Gabi, przykro mi, że szyjka się skróciła, ale zobaczysz na pewno wszystko będzie dobrze, ja w to głęboko wierzę. Cieszę się, że lekarz pozwolił Ci iść na święta do rodziców.

Cześć dziewczyny ale duzo napisałyście dopieo nadrobiłam.
Gabi cudnie że dziewczynka bedzie. A z ta szyjka to tylko leżeć i odpoczywac ale nam sie rozleniwisz;-). Wiem, ze dasz rade. Pisałaś że z Mikołajem jak szyjka sie skracała to dostawałaś jakieś leki. Teraz tez takie bierzesz?
Andzia witam cię. bardzo mi przykro że musiałaś przeżyc takie ciężkie chwile, ale trzymam kciuki za spokojne 9 miesięcy.
Słodziutka wszystko będzie dobrze zobaczysz.:tak::tak::tak:
Aga IR uczysz się????Bedę trzymała kciuki.;-);-);-)
Pixella a jak Twoja córcia lepiej?

A mój pęcherzyk w poniedziałek miał 21mm ( wyhodowałam potwora :-D) dostałam zastrzyk na peknięcie, męża wymeczyłam i teraz czekam...

Buziaki dla Was wszystkich.

Mogę prosic o troche fluidków dawno ich nie było:happy2::happy2::happy2:

reklama
Do góry