reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

andziaa, witaj, strzasznie mi przykro, że straciłaś swoją córcię...ale mam nadzieję, że teraz będzie wszystko ok...

Gabi, a czy maleństwo zdradziło co ma między nóżkami?????

reklama
Mirka,teraz to tylko zmierzył szyjkę i szybko sprawdzał,czy dzidzia rośnie.Bo ostatnio miałam dokładne usg z echem serca płodu i takie tam.
Już pisałam,że dzidzia nie ma nic między nóżkami,także być może będzie Ania;-)

Gabi, mój synuś to lubi sie chwalić swoimi klejnocikami:-D na każdej wizycie pokazuje co ma miedzy nóżkami, normalnie ekshibicjonista:-D:rofl2::-D

fajnie by było, gdyby się sprawdziło i urodziłaby się Ania, piękną parke miałabyś w domciu:-)
Najważniejsze, ze nie musisz brać żadnych leków, a znając Ciebie, to wiem, że zrobisz wszystko i bedziesz leżeć ile tylko się da.

Gabi musi być dobrze wiem ze jest Ci ciezko ale staraj sie nie denerwowac
Ania na 100% będzie zdrowa i sliczna dziewczynka​

Andziaa Tulę Cię mocno Nawet nie potrafie sobie wyobrazic tego co przeszlas Wierze ze teraz bedzie dobrze​

Andzia, strasznie mi przykro. Przytulam Cię mocno. Tak jak piszesz teraz to będzie strach już do końca, wiem po sobie. Ja straciłam dzidzię 2 razy między 6 a 8 tygodniem ciąży. Teraz bardzo się cieszę, ale też drżę każdego dnia.

Gabi, przykro mi, że szyjka się skróciła, ale zobaczysz na pewno wszystko będzie dobrze, ja w to głęboko wierzę. Cieszę się, że lekarz pozwolił Ci iść na święta do rodziców.

Cześć dziewczyny ale duzo napisałyście dopieo nadrobiłam.
Gabi cudnie że dziewczynka bedzie. A z ta szyjka to tylko leżeć i odpoczywac ale nam sie rozleniwisz;-). Wiem, ze dasz rade. Pisałaś że z Mikołajem jak szyjka sie skracała to dostawałaś jakieś leki. Teraz tez takie bierzesz?
Andzia witam cię. bardzo mi przykro że musiałaś przeżyc takie ciężkie chwile, ale trzymam kciuki za spokojne 9 miesięcy.
Słodziutka wszystko będzie dobrze zobaczysz.:tak::tak::tak:
Aga IR uczysz się????Bedę trzymała kciuki.;-);-);-)
Pixella a jak Twoja córcia lepiej?

A mój pęcherzyk w poniedziałek miał 21mm ( wyhodowałam potwora :-D) dostałam zastrzyk na peknięcie, męża wymeczyłam i teraz czekam...

Buziaki dla Was wszystkich.

Mogę prosic o troche fluidków dawno ich nie było:happy2::happy2::happy2:

reklama
Do góry