reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

kurcze chodzi tak za mna taki wedzony kurczak....albo chociaz wedzone zeberka.....ech...a w polskim sklepie nie ma buuuuu......a w irlandzkich to juz wogole....
no nic.....kupilam wedzonego lososia moze kanapiki z nim mi jakos zrekompensuja zachciewajke hehehhe....
ale i tak jestem glodna.....musze isc poszperac w lodowce chyba....

reklama
Hej Oleńko co u CIebie???ja siedzę w pracy i nie chce mi sie pracować,,heheh jeszcze kierownik kazał isc na jaseka a my nie poszłysmy,,, i nam sie zebrało,buuuu a od kiedy to jest w obowiazkach pracownika???

ja też jestem juz po cotygodniowym zebraniu z dyrektorem,który ryczał jak dziki osioł (jego okreslenie) i rzeczywiście za miło nie było,wszystkich nas ogarnia ten kryzys..
a tak poza tym mój M mówi,że ma mnie dosyć bo w zwiazku z tym,że dalej nie mam@ hormony mi szleja i ciagle sie go czepiam..nie wiem co jest wzielam tabletki i dalej nic.Poza tym nie moge sie doczekać na te świeta,zeby troche odpoczac

Hej dziewczynki!!!
Edytko jeszcze raz ogromniaste gratulacje:-):-):-):-):-).
Also ja czekam do piatku na wizyte, ale juz od paru dni wariuje, ze cos jest nie tak,. Takie okropne sny tez miałam, ostatnio dwa razy sniło mi sie ze zaczełam krwawic........Koszmar....
Wrócily mi mdłosci i od paru dni rano jest mi bleee, czy to normalne???
Uciekam robic strogonowa na obiad, zeby wam nie smucic.
Pozdrawiam Was wszystkie

reklama
Do góry