reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ola15 wiesz tak sobie pomyslałam, kurde, niech przylezie, niech sie zarazi i niech żyga i ma " sra..kę" az do świąt ona i wszyscy z jej rodzinki skoro tak bardzo chce:-) i niech da mi spokój hehe...myslę, ze ona po prostu chce mnie gnebic opowiadaniami o małym...stan wiki i nasze zdrowie nic jej nie obchodza... to wredny człowiek, wie, ze poroniłam w lipcu i ze w lutym miałam sama zostac mamą...a o porodzie i dziecku szwagierki musiałam non stop słuchać...juz co najmniej od miesiąca codziennie rodziła...tu jest pies pogrzebany, bo nie ma jak mnie zgnebić skoro nie odbieram od niej telefonów i nie moze przyjsć........:-p

dzwoniłam do lekarki, poniewaz mała nie wymiotuje tylko ma biegunke mam jej dawac enterol. no a co do biegunki to własnie sprzątam...ech ale biedactwo pogoniło....podobno nawet do tygonia może ja męczyć...

Ostatnia edycja:
reklama
Pixelka, cieszę się że z Wiki troszkę lepiej.

Niusi, Ty też niezła zdolniacha jesteś.

A mi się udało wcisnąć na wizytę, ale dopiero za tydzień 22 grudnia na 20:00. W sumie to z jednej strony się cieszę, bo będzie to już 20 tydzień więc to będzie chyba połówkowa wizyta. I godzina też taka, że M będzie mógł ze mną pojechać :). Tyle, że jeszcze cały tydzień czekania, ale cóż trzeba być cierpliwym, najważniejsze, żeby były tam dobre wiadomości.

Piksella zaproś ja na kawę,uracz jakimś ciastkiem a kobita będzie miała zonka o co chodzi:-)a do tego niech złapie wirusa i będzie miała za swoje!haha

dzien dobry dzieczynki....
ja sobie z wami posiedze a pozniej bede sie uczyc...:)
posprzatalam ,napalilam w kominku i zrobilam zupke jarzynowa....jakos tak mi sie na nia zebralo:) juz wciagnelam jedna porcje:)
poza tym.....ok....zaraz bede dzwonic do szpitala potwierdzic moja wizytke w srode:)
u mnie bleeee nadal brak i bardzo mnie to cieszy...choc rano zazwyczaj nie jem ale jak juz wracam ze szkoly to tak mnie ssie ze szok....

Hej,witam wszystkich:blink:
Pixela,dobrze,że Wiki mija choróbsko.
Wiem,że kusi,ale nie zarażaj teściowej,bo zarazi to małe dziecko.Mój M miał rota jak miał 3 tyg.koszmar i zagrożenie życia u takiego maluszka:-( A zaraża się 10 dni po ustąpieniu objawów jeszcze.
Trzymajcie się.Pa.

HEj dziewczynki..........Słodziutka.........ale nowina,,,,,,,serdecznie gratuluje,,,,,,,,,,,ale się CIESZę nawet nie wiem jak,,,,, normalnie aż łzy same do oka się cisną,,wysłałam wiadomość na gg mamnadzieje,że doszła,,,, jeszcze raz gratuluje i życze spokojnej ciąży,,,,,, śliczna fotka i te serduszko,,,, cieszę sie strasznie,,,,,,,,,Karolka,,,, Straszni emi przykro,że nie udąło się tym razem,,ale nowy rok teraz musi być owocny,,, tule mocno,, Ty wiesz kochana..Aga Ir... ja mam takjak ty mało objawów i juz,, tylko niedobrze mmi po tej luteinie.... mam zaparcia,,,, puchne i bleeeeeeee,,,fufufuufPixelko,,ale WIki biedactwo sie wymęczy,,,,,, ucałuj małą,,,,,, straszni emi przykro,że takie zarastwo ja dopadło,,,,Aga...Aj.....oj humorek,,,,,,,,,,,,,,,nie taki,a kysz kysz,,,i TObie się ułozy..........Niusia, SYla piekne aniołki,, wy to macie zdolności,,,,niech te ANiołki wam Okruszka przyniosą,,,,Wszystkie ciężaróweckzi pozdraiwam, jak miło napisać że wreszcie i słodziutka,,hhehehehAgi,,mam nadzieje ,że niedziela była pracowita i pęcherzyk pieknie peknie.......Mordoklejka,, no piękna fotka na NK,, sliczny brzusio........Oleńkoo i do CIebie uśmiechnie się los....MArlenko,, Ty widzę czekasz na Karolkę,żebybyło jej rażniej,,,,, uda sie i TObie,,SZFIRKu,, Ty to jesteś dzielna kobitka,, i super że CIeszysz się świetami, z radości synka,choinki,, fajnie,,,,, aż miło CIe posłuchać,,,,Alla,, Dilajla. jak się czujecie,,,,Gabi sorki za entery ale znów pójdzie sznurkiem tki złom,,,,pozdrawiam,,,,,,,Also.... co u CIebie??kasik , Pyzunia, .. buziaki,,,,,wróbelek,,fajnie że wracacie na stałe szkooda że poświetach,,ale to si eni eliczy najważniejsze że chcecie wrócić,,,,,,,,,jka tam speiki,,, da rade w podróży,,????WSZYSTKIE DZIEWCZYNKI POZDRAWIAM,, sorki ale to tylko Edytka potrafi wszystkich wymienić...

reklama
Do góry