reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dilajla z okazji "18" urodzinek życzę Ci duuuuużo szczęścia i miłości, spokojnej ciąży i spełnienia najskrytszych marzeń

melduje że żyje, czytam Was na bierząco, tylko natchnienia do pisania brak.
dzisiaj poczułam wyraźnego kopniaka na dzińdobry od malucha, chyba to był rodzaj pobudki, ale tym razem jestem pewna że to maluch.

also, alla ciężko mi się wbić w temat na majówkach, dlatego się mało udzielam, zresztą Wy też, ale czytam wszystko

pozdrawiam Was bardzo serdecznie

witam
aga jeszcze raz gratuluje!!!

pixella dla malej jak najbardziej chrupki kukurydziane gotowana marchewka duzo picia herbtka mietowa moj synek tez ostatnio przechodzil mial rozwolnienie i straszne wymioty

dilajla wszystkiego dobrego spelnienia marzen

pozdrawiam buzka

:szok::-):szok: ktoś ma urodziny!?
Dilajla sto lat sto lat i słodkiego miłego życia:-)
a tak na poważnie niech Twoje marzenie sie spełni!

reklama
Nie doczytałam, ktoś ma urodziny? jesli tak to wszystkiego, wszystkiego naj!!:-)
Ja nic tylko kicham i z nosa mi leci. Oby nie zaszkodziło to maluszkowi. Piersi mniej bolą, mdłości jakby mniejsze, tylko brzuch kłuje. Znowu się boję. Naprawdę. Jeszcze sny miałam takie złe.. Nie marudzę. Miłego dnia dziewczyny.

Chciałabym móc nie myśleć.:-(

Do góry