reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Sylus hihi o matkooo odswiezylam strone a tu moim oczom ujawnilo sie to czego teraz nie znoszee hehe,w innym wypadku pewnie bym sie slinila na ich widok:-D:-):tak:

Ja mam nadzieje,ze mi pomoga te tabl bo jak nie to ja juz nie wiem co to bedzie:crazy:

Aga_Irl gratuluję!!!

Syla, no kiełba pierwsza klasa, mniam mniam.

Ona, współczuję tych spotkań z kibelkiem, mam nadzieję, że po tym leku Ci troszkę przejdzie.

Witajcie dziewczynki.

Doczytałam dzisiaj co naprodukowałyście.

Aga Irl gartulowac - gratulowałam już :-p teraz spokojnej ciązy zyczę... oby do sierpnia w dwupaku :rofl2:

Jestem tak zmęczona że wybaczcie mi.. nie naskrobie dzisiaj wiele.
Zaraz zmykam do łóżka.. praca, remont, mnie wykańczają :baffled::zawstydzona/y:

Buziam wszystkie panie!

hey dziewczynki...ale produkujecie...normalnie nie nadążam czytać
byłam u teściowej w szpitalu...mówię jej "otwórz oczy" a ona chlas..otworzyła oczy!!!!! zaczyna reagować...musi być dobrze. jest słaba odłączyli ją dziś od respiratora ale ciężko oddycha więc być może jutro ją znowu podłączą...
i odebrałam dziś wyniki bad histopatologicznego maleństwa...niestety nic nie wykazało..więc nie dowiem się już "dlaczego"..
pozdrawiam Was wszystkie i miłej nocki życzę

Magda cieszę się z dobrych wieści ze szpitala! Oby z każdym dniem było tylko lepiej!!!!

A co do poronienia. Może badania po... poronieniu "coś" wykarzą.. choć nie zawsze.
Trzymaj się.

Naprawdę zmykam

paaaaaa

Witam wieczorkiem
Aga Irl rowniez oficjalnie gratuluje!!!!
A tu prawie kazda ( przepraszam za okreslenie) RZYGA!!! :-) ;-) :-p
I to juz wszystko bo zapomnialam jak juz tu doszlam :-( stary alzheimer ze mnie :-(

A ja wróciłam od ginki dała mi metformax 500 jak to nie pomoże to wtedy clo. Może możecie mi coś o tym metformaxie coś powiedzieć??
A najlepiej jak kupiłam ten lek otwieram i czytam ulotkę a tam napisane, że leczą nim cukrzyce to się wystraszyłam że babka w aptece mi zły lek dała. Szybko włączyłam komputer i dowiedziałam się że lekarze dają na pco czyli wszystko ok.

Kinguś ja też brałam metformax. Zaczęłam pod koniec czerwca, w październiku zaszłam w ciążę :-) Zresztą pisałam o tym na staraczkach. Lek jest bezpieczny, brałam 4 miesiące i jak odstawiłam nic się nie stało (nie skoczył mi cukier ani nie opadł). Mam jeszcze dwa pełne opakowania (zainteresowana? ;-) ), bo kupiłam je razem z testem. Wyszedł pozytywny więc od razu odstawiłam, takie były zalecenia mojego lekarza.

reklama
Do góry