reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Sylus hihi o matkooo odswiezylam strone a tu moim oczom ujawnilo sie to czego teraz nie znoszee hehe,w innym wypadku pewnie bym sie slinila na ich widok:-D:-):tak:

Ja mam nadzieje,ze mi pomoga te tabl bo jak nie to ja juz nie wiem co to bedzie:crazy:

Aga_Irl gratuluję!!!

Syla, no kiełba pierwsza klasa, mniam mniam.

Ona, współczuję tych spotkań z kibelkiem, mam nadzieję, że po tym leku Ci troszkę przejdzie.

Witajcie dziewczynki.

Doczytałam dzisiaj co naprodukowałyście.

Aga Irl gartulowac - gratulowałam już :-p teraz spokojnej ciązy zyczę... oby do sierpnia w dwupaku :rofl2:

Jestem tak zmęczona że wybaczcie mi.. nie naskrobie dzisiaj wiele.
Zaraz zmykam do łóżka.. praca, remont, mnie wykańczają :baffled::zawstydzona/y:

Buziam wszystkie panie!

hey dziewczynki...ale produkujecie...normalnie nie nadążam czytać
byłam u teściowej w szpitalu...mówię jej "otwórz oczy" a ona chlas..otworzyła oczy!!!!! zaczyna reagować...musi być dobrze. jest słaba odłączyli ją dziś od respiratora ale ciężko oddycha więc być może jutro ją znowu podłączą...
i odebrałam dziś wyniki bad histopatologicznego maleństwa...niestety nic nie wykazało..więc nie dowiem się już "dlaczego"..
pozdrawiam Was wszystkie i miłej nocki życzę

Magda cieszę się z dobrych wieści ze szpitala! Oby z każdym dniem było tylko lepiej!!!!

A co do poronienia. Może badania po... poronieniu "coś" wykarzą.. choć nie zawsze.
Trzymaj się.

Naprawdę zmykam

paaaaaa

Witam wieczorkiem
Aga Irl rowniez oficjalnie gratuluje!!!!
A tu prawie kazda ( przepraszam za okreslenie) RZYGA!!! :-) ;-) :-p
I to juz wszystko bo zapomnialam jak juz tu doszlam :-( stary alzheimer ze mnie :-(

A ja wróciłam od ginki dała mi metformax 500 jak to nie pomoże to wtedy clo. Może możecie mi coś o tym metformaxie coś powiedzieć??
A najlepiej jak kupiłam ten lek otwieram i czytam ulotkę a tam napisane, że leczą nim cukrzyce to się wystraszyłam że babka w aptece mi zły lek dała. Szybko włączyłam komputer i dowiedziałam się że lekarze dają na pco czyli wszystko ok.

Kinguś ja też brałam metformax. Zaczęłam pod koniec czerwca, w październiku zaszłam w ciążę :-) Zresztą pisałam o tym na staraczkach. Lek jest bezpieczny, brałam 4 miesiące i jak odstawiłam nic się nie stało (nie skoczył mi cukier ani nie opadł). Mam jeszcze dwa pełne opakowania (zainteresowana? ;-) ), bo kupiłam je razem z testem. Wyszedł pozytywny więc od razu odstawiłam, takie były zalecenia mojego lekarza.

reklama
Do góry