reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Idę w poniedziałek, ale tam nie ma USG. Na USG jeżdżę do niego do szpitala. Ale nie wiem czy przed USG genetycznym 31 grudnia jeszcze mi jakieś zaplanuje. Już nic nie wiem. Czasem źle jest siedzieć w domu, bo za dużo mysli krąży po głowie. Ja juz naprawdę nic zrobić więcej nie mogę, staram się, biorę leki, reszta w rekach Boga.:no2::sad::unsure:

Powiedzcie mi po jak długim czasie wynik testu ciążowego jest ważny bo zrobiłam i nic nie było,po 10minutach też nic a jak teraz po pół godzinie spojrzałam to widzę bladziutką mocno drugą a może mam omamy.

hej
z tego co wiem wynik powinno sie dczytywać do 5 min,po dłuzszym czasie jest on nieważny,ale w takim razie powtórz test:-)

hej karolka
widze ze testowalysmy razem...u mnie tez jedna krecha o @ nie ma pewnie na dniach przylezie
ja tez mysle ze wynik powinno sie odczytac do 5 min...

Hej,ja tylko pozdrawiam.Smutno mi i źle:zawstydzona/y:
Nie poczytam co u Was,bo próbowałam ale po Waszych zachwytach,a potem zdjęciach tego co Sylwia jadła,cały ranek z kiblem gadałam.:dry:
Buziaki.Pa.

reklama
Do góry