reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Beatko nie przejmuj sie ja tez czasami nie nadarzam z czytaniem postow
Gabi słoneczko wiem ze ci ciezkotak ci wspolczuje ile mozna lezec :-:)-(

reklama
kiełbasa gotowa i wlasnie sie parzy, zapraszam:-)
męzus bedzie dzis smakowal ja jaks apetytu nie mam
wiecie co to głupie ale mam od tygodnia takie dziwne mdłosci, nie absplutnie nie ma to nic wspólnego z ciązą bo w ciązy nei jestem ale jakos mi tak ciągle nie dobrze, moze to od kwasu foliowego
bleeeeeee

owulka juz daje o sobie znac, jutro usg :-)

przyszlam sie przywitac i powiedziec ,ze nadal zyje,nudnosci i wymioty sa juz na tyle dokuczliwe,ze bez tabletek ani rusz, praktycznie nie wychodze z wc wiec biore teraz torecan w tabletkach.Wczoraj gin chcial mnie zabrac na oddzial bo powiedzial,ze tak byc nie moze...ale zobaczymy jak z tabletkami bedzie....dzis hm jakos łaze po domu wiec ciut lepiej ale na jak dlugo??ehhh

ONA a moze lepiej na oddzial niz ten torecan! tam przynjmniej daliby ci jakies wartosciowe kroplówki zebys sie nie odwodnila, a ten torecan to dzidzi moze zaszkodziac...
szczerze ci współczuje

mi kiedys lekarka powiedziala ze jak są mdłosci to ciaza trzyma sie jak grzyb:-)
tez mi porównanie

mąz mówi ze kiełbacha rewelacja! tylko troche moglabybyc tłusciejsza! no ale w koncu dieta!
hahahha

Właśnie zauważyłam, że wskoczył mi 5 miesiąc na suwaczku!!! Ależ się cieszę :).
Super:-):-)

mnie piersi bolaly nawet na 2 dni po poronieniu wiec boje sie jak diabli...................... ale musi byc dobrze musi i juz
Pewnie, że będzie dobrze nie widzę innej możliwości;-)

jestem:):):)
ciaza lekarsko potwierdzona:):):)
Wspaniała wiadomość. Czekam na świeże fluidki :-D:-D:-D

przyszlam sie przywitac i powiedziec ,ze nadal zyje,nudnosci i wymioty sa juz na tyle dokuczliwe,ze bez tabletek ani rusz, praktycznie nie wychodze z wc wiec biore teraz torecan w tabletkach.Wczoraj gin chcial mnie zabrac na oddzial bo powiedzial,ze tak byc nie moze...ale zobaczymy jak z tabletkami bedzie....dzis hm jakos łaze po domu wiec ciut lepiej ale na jak dlugo??ehhh
Oj biedactwo, mam nadzieje że po tych lekach poczujesz się lepiej.

A ja wróciłam od ginki dała mi metformax 500 jak to nie pomoże to wtedy clo. Może możecie mi coś o tym metformaxie coś powiedzieć??
A najlepiej jak kupiłam ten lek otwieram i czytam ulotkę a tam napisane, że leczą nim cukrzyce to się wystraszyłam że babka w aptece mi zły lek dała. Szybko włączyłam komputer i dowiedziałam się że lekarze dają na pco czyli wszystko ok.

Syla torecan daja tez na odziale tylko w formie zastrzykow,pytalam czy on moze szkodzic dziecku to oburzyl sie lekarz i powiedzial,ze nie przepisywalby mi czegos co szkodzi dziecku,zreszta na ulotce pisze ze jest stosowany u ciezarnych.Z ta kroplowka to fakt,pewnie by mnie wzmocnila ale jak narazie to malutkimi kroczkami wzmacniam sie w domu no ale jak nie pomoze to trzeba bedzie isc do szpitala buu:(. Mowisz,ze trzyma sie jak grzyb hehe ba ja sie czuje juz stary grzyb prze te blee heheh:baffled:

Kingus nie mam pojecia co to za lek ale gin napewno wie co robi,mi mowil wlasnie ze bedziemy startowac z clo a jak to nie pomoze to inne ale nie wymienial jakie

hehehe:-)

Załączniki

• S4031704.JPG
    S4031704.JPG
    76,4 KB · Wyświetleń: 60
reklama
ona- no wiem ze sie stosuje u cięzarnych bo mi tez to przepisala jak bylam w ciazy ale z drugiej strony mówila ze to moze nie pomóc,

Do góry