reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Beatko nie przejmuj sie ja tez czasami nie nadarzam z czytaniem postow
Gabi słoneczko wiem ze ci ciezkotak ci wspolczuje ile mozna lezec :-:)-(

reklama
kiełbasa gotowa i wlasnie sie parzy, zapraszam:-)
męzus bedzie dzis smakowal ja jaks apetytu nie mam
wiecie co to głupie ale mam od tygodnia takie dziwne mdłosci, nie absplutnie nie ma to nic wspólnego z ciązą bo w ciązy nei jestem ale jakos mi tak ciągle nie dobrze, moze to od kwasu foliowego
bleeeeeee

owulka juz daje o sobie znac, jutro usg :-)

przyszlam sie przywitac i powiedziec ,ze nadal zyje,nudnosci i wymioty sa juz na tyle dokuczliwe,ze bez tabletek ani rusz, praktycznie nie wychodze z wc wiec biore teraz torecan w tabletkach.Wczoraj gin chcial mnie zabrac na oddzial bo powiedzial,ze tak byc nie moze...ale zobaczymy jak z tabletkami bedzie....dzis hm jakos łaze po domu wiec ciut lepiej ale na jak dlugo??ehhh

ONA a moze lepiej na oddzial niz ten torecan! tam przynjmniej daliby ci jakies wartosciowe kroplówki zebys sie nie odwodnila, a ten torecan to dzidzi moze zaszkodziac...
szczerze ci współczuje

mi kiedys lekarka powiedziala ze jak są mdłosci to ciaza trzyma sie jak grzyb:-)
tez mi porównanie

mąz mówi ze kiełbacha rewelacja! tylko troche moglabybyc tłusciejsza! no ale w koncu dieta!
hahahha

Właśnie zauważyłam, że wskoczył mi 5 miesiąc na suwaczku!!! Ależ się cieszę :).
Super:-):-)

mnie piersi bolaly nawet na 2 dni po poronieniu wiec boje sie jak diabli...................... ale musi byc dobrze musi i juz
Pewnie, że będzie dobrze nie widzę innej możliwości;-)

jestem:):):)
ciaza lekarsko potwierdzona:):):)
Wspaniała wiadomość. Czekam na świeże fluidki :-D:-D:-D

przyszlam sie przywitac i powiedziec ,ze nadal zyje,nudnosci i wymioty sa juz na tyle dokuczliwe,ze bez tabletek ani rusz, praktycznie nie wychodze z wc wiec biore teraz torecan w tabletkach.Wczoraj gin chcial mnie zabrac na oddzial bo powiedzial,ze tak byc nie moze...ale zobaczymy jak z tabletkami bedzie....dzis hm jakos łaze po domu wiec ciut lepiej ale na jak dlugo??ehhh
Oj biedactwo, mam nadzieje że po tych lekach poczujesz się lepiej.

A ja wróciłam od ginki dała mi metformax 500 jak to nie pomoże to wtedy clo. Może możecie mi coś o tym metformaxie coś powiedzieć??
A najlepiej jak kupiłam ten lek otwieram i czytam ulotkę a tam napisane, że leczą nim cukrzyce to się wystraszyłam że babka w aptece mi zły lek dała. Szybko włączyłam komputer i dowiedziałam się że lekarze dają na pco czyli wszystko ok.

Syla torecan daja tez na odziale tylko w formie zastrzykow,pytalam czy on moze szkodzic dziecku to oburzyl sie lekarz i powiedzial,ze nie przepisywalby mi czegos co szkodzi dziecku,zreszta na ulotce pisze ze jest stosowany u ciezarnych.Z ta kroplowka to fakt,pewnie by mnie wzmocnila ale jak narazie to malutkimi kroczkami wzmacniam sie w domu no ale jak nie pomoze to trzeba bedzie isc do szpitala buu:(. Mowisz,ze trzyma sie jak grzyb hehe ba ja sie czuje juz stary grzyb prze te blee heheh:baffled:

Kingus nie mam pojecia co to za lek ale gin napewno wie co robi,mi mowil wlasnie ze bedziemy startowac z clo a jak to nie pomoze to inne ale nie wymienial jakie

hehehe:-)

Załączniki

• S4031704.JPG
    S4031704.JPG
    76,4 KB · Wyświetleń: 64
reklama
ona- no wiem ze sie stosuje u cięzarnych bo mi tez to przepisala jak bylam w ciazy ale z drugiej strony mówila ze to moze nie pomóc,

Do góry