reklama
Jeszcze jedno banalne pytanie, kiedy miną te mdłości? zapachy? zakręt w głowie? jejku, tak chciałam się cieszyć ciążą i cieszę, ale jestem zmęczona tym,że nie mogę normalnie funkcjonować. Ani nic gotować, bo te zapachy, nic jeść, bo nic nie smakuje, prać, bo zapach wilgotnego prania wzbudza mdłości. A przy tak małym mieszkanku jak ja mam nie da rady uciec przed tym wszystkim. Jaki jest plus zatkanego nosa? taki, że nic nie czuję. Ale marudzę, kobieta zmienną jest, a Ja do tego złośliwa jestem. Nie wiem jak długo ze mną wytrzymają jeszcze w domu..
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
Czesc dziewczyny ja dzisiaj bardzo nie w humorku.........
M poszedl na dniowke i mial wrocic o 15, ale zadzwonil ze musi zostac w pracy do 11 a biedaczek spal tylko 2 godziny bo ja nie moglam zasnac i mu nawijalam..
Poza tym martwie sie czy wszystko jes ok bo nie mam juz od 2 dni objawow (poza bolem piersi, zmeczeniem i apetytem)...............:-
-
-
-
-(
M poszedl na dniowke i mial wrocic o 15, ale zadzwonil ze musi zostac w pracy do 11 a biedaczek spal tylko 2 godziny bo ja nie moglam zasnac i mu nawijalam..
Poza tym martwie sie czy wszystko jes ok bo nie mam juz od 2 dni objawow (poza bolem piersi, zmeczeniem i apetytem)...............:-
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
Selenko zdrowiej nam jak najszybciej!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agi, tak jak mówisz odsypiam, położyłam się rano po 8:00 i obudziłam się o 12:00. Na szczęście czuję się dzisiaj znacznie lepiej.
Selenka, mi lekarka wypisała ostatnio rutinscorbin i teraz też go biorę. Co do mdłości to u mnie trwały do 10 tygodnia, potem zaczęły przechodzić. Rozumiem Cię doskonale, bo jak czytam jak się czujesz to tak jak bym siebie czytała. Wyć mi się chciało, nic mi się nie chciało robić, jeść, jak pomyślałam o jedzeniu to od razu mi jeszcze bardziej blee było. Myślałam raczej co tu zjeść, żeby nie czuć tych mdłości. Marudna i czepialska to chyba dalej trochę jestem, ale za to teraz mam niezły apetyt.
Pixelka, to już duża panienka z Twojej Wiki
.
Selenka, mi lekarka wypisała ostatnio rutinscorbin i teraz też go biorę. Co do mdłości to u mnie trwały do 10 tygodnia, potem zaczęły przechodzić. Rozumiem Cię doskonale, bo jak czytam jak się czujesz to tak jak bym siebie czytała. Wyć mi się chciało, nic mi się nie chciało robić, jeść, jak pomyślałam o jedzeniu to od razu mi jeszcze bardziej blee było. Myślałam raczej co tu zjeść, żeby nie czuć tych mdłości. Marudna i czepialska to chyba dalej trochę jestem, ale za to teraz mam niezły apetyt.
Pixelka, to już duża panienka z Twojej Wiki
reklama
Ach jeszcze zapomniałam dopisać, że teraz to dużo ludzi mnie wkurza, szczególnie te "dobre rady" i dużo osób mi śmierdzi, ale do tego stopnia, że czasami jak ktoś przyjdzie i pójdzie to muszę od razu wietrzyć mieszkanie.