reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej
Sylwia 28 powodzonka zycze i trojpaku!!! :p :-) Bo to calkiem mozliwe? I moze razem zafasolkujemy? Bo ja sie dobrze czuje jeszcze badanko w sobote no i w poniedzialek i wtorek mam dni na dziewczynke jak mi sie nic nie opozni tzn. owulacja. Zobaczymy ;-)

reklama
karola...przykro mi bardzo...przytulam mocno....
reszte dziewczynek pozdrawiam serdecznie...
ja dzis duzo duzo roboty zrobilam....i uczylam sie.....tez duzo...ech...
dobranoc kochane....dam wam znac jutro co tam lekarz powiedzial.....
jutro mam dzien lenistwa:0 wszystko dzis zrobilam wiec jutro tylko posprzatam i pojde do lekarza a potem bede mogla z wami klikac...
ide spac.....dobranoc kochane..

Olu, witaj z rana! Ja właśnie piję herbatkę z cytrynką i potem idę jeszcze się zdrzemnąć. Dzisiaj czuję się już lepiej, całą noc przespałam.

Aga_Irl, trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę!

to super,dobry sen to podstawa, ja za to nie bardzo się wyspałam bo mój M ma chyba jakąś grypę jelitową,całą noc do łazienki kursował..
a ja za to popijam kawkę w pracy:-)

ja tez wyspana...wika spała do 8, już 3 noc w swoim łóżeczku 22-8 więc 10h :-) bez przerwy, i pieknie sama zasypia miś, kubek z woda do łapki i spi.......ech dorasta to dzicko...dorasta

dzien doberek....
ja sie juz tez przywitam....u nas mgla ze hoho...
dziewczynki ja te wizyte to mam u lekarza rodzinnego wiec nic ciekawego do przekazania nie bedzie pewnie....no ewentualnie moge potwierdzic ciaze lekarsko po tescie zrobionym osobiscie u lekarza hehehhe

reklama
Witam,
U mnie @ się rozkręca i poraz pierwszy wiem co to znaczy ból @ do tej pory było bez bólu a dziś bez tabletek nie dam rady funkcjonować,
Aga to powodzenia, Pixellko Wika robi miejsce dla fasolki :)
pozdrawiam :)

Do góry