reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczynki......
Selenko wielkie gratulacje...........strasznie się cieszę,,,wiedziałam..
..śliczna dzidzia,,,:-):-):-):-):-)

reklama
witajcie Mikołajkowo
Ja oczywiście w pracy...........

Zastanawiałam się Agatko czy odpisywać..... ale nie wiem co lepsze....
dziwisz się dziewczynom że tak ostro zareagowały ale przecież dzieciątko w naszym łonie jest dzieckiem....... i tak jak nie wolno nam obojętnie przechodzić obok dzieci krzywdzonych przez rodziców lub inne osoby tak powinniśmy reagować na krzywdzenie dzieci nienarodzonych....
wiem że akceptujemy siebie takie jakie jesteśmy ale nawet przyjaciele nie mogą akceptować pewnych zachowań....................
może lepiej jest posłuchać dobrych rad...... wszystkie chcemy aby mamy czerwcowe cieszyły się swoim szczęściem zamiast pisać na naszym wątku o swoim cierpieniu..........

a tak wogóle to Andzi piękna dzidzia:-D:-D:-D:-D:-D
chyba troszeczkę odetchnęłaś i będziesz częściej pisywać do nas..... bo znając ciebie to cichutko poczytujesz:tak:

Witam.
Alutka i Niusia pieknie to ujelyscie.
Moj m wymyslil ze lepiej na wakacje to do Lichenia pojechac ha,ha...

Szafirku trzymaj sie kochana, jeszcze tylko 25 dni tego podlego roku i bedzie juz dobrze.

hej k0chane :* mam do Was pytanko .. 2 miesiace temu poronilam, mialam zabieg jak wiekszosc zresztą i na wizycie u gina dostalam tabletki anty, skonczylam 2gie opakowanie wczoraj powinnam dostac okresu jak zawsze a go ani widu ani slychu, a z chlopakiem kochalismy sie do konca, no bo wiadomo jesli biore tabsy.. ale sadzicie ze moge byc i tak w ciazy ? :/ chociaz wiem ze przy tabsach to nie realne ale poprostu juz z tej rządzy malego skarba , sama nie wiem .. i prosze was o zdanie :)

reklama
Witam, mikołaj był łaskawy jestem w domeczku bardzo się cieszę, lekarz powiedział że mam czekać na pierwszą @ i nie martwić się, mam też zapisać się do poradni niepłodności mamy taką przy ICZMP w poniedziałek mam zamiar zadzwonić, można trochę poczekać, lekarz powiedział ze w pierwszej kolejności zająć się mną i moimi torbielami a dopiero później myśleć o dziecku, tyle że ja nie wiem czy dam radę koleiny raz... ale pomimo wszystko będę do was zaglądać bo bez was to teraz jak bez ręki :)

Do góry