reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochane, jutro u mnie w domu panuje medialna cisza bo Wielki Piątek a w Sobotę rano jedziemy do rodziców więc już dziś
ŻYCZĘ WSZYSTKIM radości w te Święta i niech zostanie tak po nich; życzę nadziei że będzie dobrze, spokoju wokół siebie i pokoju ze sobą samym i wszystkiego czego chcecie!!

reklama
Cześć dziewczyny!
Melduje się "trochę" wyrwana z kontekstu, ale pomyślałam sobie,
że dam chociaż znać...:sorry:

Wczoraj byliśmy na pierwszym szczepieniu... Było strasznie.:wściekła/y: Pierwsze ukucie w ramie poszło bezproblemowo, ale kolejne dwa w nogi... tragedia.:hmm:
:sad::unsure:
Michaś aż się zanosił z płaczu :zawstydzona/y::-:)hmm:
Powiem Wam, że jest mi strasznie ciężko wytrzymać takie chwile.
Bardzo to przeżywam. :sad: Tak mi go szkoda...:hmm:
Na szczepieniu byliśmy całą trójką.
Z wrażenia zapomniałam się pochwalić wagą naszego synka... :baffled:
Jak się urodził ważył 3,750kg, przy wypisie 3,550kg, a obecnie 5,210kg! W siedem tygodni przybrał na wadze 1,660/1,460kg!:-D

Pozdrawiam Was wszystkie!

z tym leniem to coś chyba w pogodzie...ruszam sie dziś jak mucha w smole...co prawda jestem od 6 na nogach, ale na koncie mam tylko 2 pralki, sniadanie mezusiowe, godzinke rozmów z klientami i 4 zamówionka...a to juz prawie 5 godzin mineło...masakra...dzis jest u nas moj tesc...działaja z mezem w firmie...dzis technicznie nie umysłowo...zakładaja kibelki i umywalki dla pracowników....hehehe a ja powinnam sprzatac...a mi sie nie chce...to sie zdziwi moj slubny jak mu dam popoludniu odkurzacz do polatania...

Ale mamy ładną zimę tej wiosny, u mnie śnieg pada :/ Idę jakichś zająców poszukać dla chrześniaczki. Aż mi się nie chce na dwór wychodzić brrr. A tu jeszcze 400 km mnie dziś czeka.

Hehehe, ja dla odmiany mam napady powera i lenia:-D Aktualnie mam lenia, ale wcześniej upiekłam babkę, zrobiłam obiad i wstawiłam kajmak do gotowania, ale musi się pogotować jeszcze jakieś 30 min, więc mam czas. A potem na wielkie zakupy!!!! :-)Jutro trochę gorzej, bo będzie trzeba posprzątać z leeka. Ale dam radę :tak:

:-Da teraz życzenia:

Staropolskim obyczjem
dużo szynki życzę z jajem.
Niech zające i barany
pospełniaja Wasze plany.
Święta to jest czas wyżerki,
więc porzućcie swe rozterki.
Niech to będzie czas uroczy.
życzę miłej wielkanocy!

Hej,no zakupy do dzisiaj zrobiliśmy,ale o 9 rano w tesco już się przejść między półkami nie dało:szok: Pogłupieli Ci ludzie:baffled:
Aniu,jak miło,że wpadłaś:-D Szczepionki,to chyba lepiej skojarzone,płatne niestety,ale i lepsze i jedno kłucie tylko:tak: A chłop jak dąb:rofl2:
Dlaczegotak (Olu?) zazdroszczę relaksu:sorry:
Wszystkim buziaki,gratulacje i czego ta trzeba.z życzeniami jeszcze zdążę chyba:sorry:
Pa.

cześć dziewczyny życze wam wspaniałych Świąt smacznego jaja i mokrego dingusa:-p.Wczoraj odebrałam wyniki ze szpitala i było napisane ze małe jajo płodowe 5 cm powiedziala ze lekarz wszystko mi wyjasni a co najwazniejsze to ze wszystko jest wpozadku mam prosbe czy wiecie o co chodzi z tym malym jajem plodowym 5 cm?Czy ktos mial podobny problen prosze piscie

Witam!Jestem tu nowa. Poroniłam miesiąc temu. tera dostałam pierwszą @. Wynik też już odebrałam. Co dalej teraz robić??

reklama
Do góry