reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cze Dziewczynki :)

Maggie- ciesze sie, ze Ci smakuje moje ciasteczko, ja wczoraj upieklam i juz zjadlam pol blaszki :-p A co do programow do monitoringu cyklu to ja mierze tempke. Robilam tescik owu i wyszedl Poz, i w tym dniu tempka spadla do 36,4. Nastepnego mialam 36,8 a dzis juz mam 37 :tak: i mam nadzieje, ze tak bedzie jeszce dlugooooo :-D 25.03 ma NIE przyjsc @!!! Plis plis plis nie przychodz do mnie przez 9 miesiecy :-D:-):rofl2: A jak sie nie uda to sprobuje tego oleju z Wieska :-D

Ewelka- gratuluje zielonego swiatelka i trzymam kciuki za Was ;-)

GABI- STO LAT, STO LAT ZYJ ZDROWO NAM!!!!!!

Dagus- GRATULUJE Jana :-) cudne imie :-) niech sie zdrowo chowa!!!

Batonik- mam nadzieje, ze odpoczniesz psychicznie :tak:

Dlaczegotak- twoj gin to sie z toba kobietko ma hehe

Ewelka- u lekarza nic sie nie dowiedzialam nowego i nastepna wizyte mam za 3 miechy hehehe Mowilam ze to matoly!!!

Aga, Joasia, Mika, Mbieg, Modroklejka :-D:-) pozdrawiam i sorrki, jak kogos nie wymienilam :-)

reklama
Hej dziewczynki.
Na poczatku oczywiscie GRATULACJE dla świeżo upieczonej mamusi :-) Daguś buziaki dla Ciebie i Syneczka.
Gabi - wszystkiego naj naj naj z okazji urodzinek!
Modroklejka- trzymaj się kochana.Wiem jak Ci cięzko.Ja nie mam dnia żebym nie myslała o mojej Kruszynce. Ach... ale w końcu musi byc dobrze.
Dlaczegotak - rób tą sesję zdjęciową jak tylko bedziesz mogła, bo to będzie wspaniała pamiątka dla Ciebie i Dzidzi.
Ewelka - ja Tobie również życzę owocnych staranek ;-) było by miło spotkać się na tym samym miesiącu.
Nie pamiętam co jeszcze miałam napisać :sorry:
Pozdrawiam Was Wszystkie Cieplutko. U mnie co chwilę dziś pada śnieg, a ja tak czekam na wiosnę. Miłego wieczorku

Milgak, jak chcesz poprobowac to jeszcze zacytuje link podany przez Muffy dla monitorowania cyklu:

elektroniczne programy

Jest duuuuzo wiecej podobnych, mozesz sobie podpatrzec na Staraczkach z ktorych stronek dziewczyny maja programy. Ja, do tej pory mialam cykle jak w zegarku, ale teraz mi sie troche rozregulowalo, wiec chyba zaczne przynajmniej tempke mierzyc...Powodzenia!

Dziękuję bardzo :) Szkoda tylko, że te wszystkie programiki są pod windowsa ;-) a ja używam linuxa :) Widziałam gdzieś takie, które można prowadzić przez stronę internetową. Może takim się spróbuje zająć.

Btw dziś przestałam krwawić, chyba dość szybko, czy mi się tylko tak wydaje?

jesli chodzi o lekarza to wydaje mi sie ze mam dobrego, chwala go wszystkie pacjentki, co prawda mam go od dziewczyny która tez srtaciła dwie ciaze, ale wiem ze to dobry lekarz...wszyscy w poznaniu go chwala...poza tym tak dla pewnosci chodze jeszcze do jednego...
a moze któraś z was jest z poznania lub okolic i zna dobrego lekarza...tak dla porównania diagnoz przeszłabym sie...
obaj oczywisce prywatnie...w zyciu nie byłam u ginka w nfz....

Gabi, wszystkiego dobrego! Dopiero pod koniec dnia ale z całego serca:)
Daga, gratuluję synka, bądźcie zdrowi!!
Poszłam na jeden dzień do pracy i jutro wolne:)) Bardzo mnie to cieszy bo jakoś nie mogę się pozbierać w szkole. I skupić na pracy.
Ja chyba zaczekam na cieplejsze miesiące na próbowanie bycia w ciąży. Tak się zastanawiam... Maj, czerwiec,- wtedy jest mało chorób i moje dzieci są zdrowe. I pierwszy trymestr byłby bezpieczniejszy. No, nie wiem

Dziękuje dziewczynki za życzenia,naprawdę bardzo mi miło:tak: Tym bardziej,że część świata zapomniała:baffled: To dla mnie wyjątkowy dzień,większość osób bardziej imieniny obchodzi.Ale ja w urodziny czuję jakąś taką "aurę",hehehe,może dlatego,że byłam wcześniakiem i musiałam trochę powalczyć na początku:sorry:
Oj,dobra,popiszę potem,bo właściwie to teraz dziecko usypiam.Tzn. chciałam,żeby sam usnął i udawałam,że poszłam siusiu,ale chyba sie kapnął:-p

Daga,gratulacje wielkie,widzisz,doczekałaś się-zdrówka,spokoju i cierpliwości dla całej Waszej trójki:-D
(ciekawe jakby teraz Daga odbierała swoje posty sprzed kilku dni:sorry:,ja po prostu uwielbiam obserwować jak się ludzie zmieniają po urodzeniu pierwszego dziecka:rofl2:)
Pa.

Gabi Wszystkiego naj naj naj a najbardziej tego ... wiesz zresztą:tak:

Największa panikara tego forum doczekała się brzdąca. Gratulacje. ciesz się ta błoga chwilą. Ucałowania dla szczęśliwej mamy i młodego.

Resztę forumowiczek pozdrawiam :)

ps. dlaczegotak......... no tym razem ci wybaczam:-) ale wiesz ja rano z moimi zaspanymi oczkami nadziwić się nie mogłam że Cię jeszcze na forum nie ma.
Im bardziej puchatek zaglądał do środka............:-D
Aaaa no i gina masz na medal;-)

Witam pierwszego dnia wiosny :-) Tylko gdzie ona jest?

Dziś wreszcie przespałam noc, nie ukrywam, że dużo dało mi to forum, jutro mija tydzień, zaczynam się powoli godzić z tym co się stało. Ale to jeszcze daleka droga do końca.

Przestałam krwawić. To chyba dobrze, prawda?

Witam dziewczynki.
Tak sie zastanawiam co ugotować na święta, hmm..... chyba barszcz, pierogi i bigos, a na stole postawię gwiazdorka:laugh2::rofl2:, bo pogoda do wielkanocy za cholerkę mi nie pasuje :-D
A co Wy o tym myślicie??????:-):-D:laugh2:

reklama
Po pierwsze - Gabi - chciałam Tobie życzyć wczoraj ale jakoś poźniej miałam kłopoty z wejściem na bb. Wszystkiego najlepszego - niechaj spełnią się wszystkie Twoje marzenia :-)
Daga;
no nareszcie :-) bardzo się cieszę, że Maluszek jest już na świecie :-) Wielkie gratulacje :-)

Mój piesio ma się dobrze ale prawdę mówiąc to nigdy nie wiadomo czego się po niej spodziewać - uwielbia swoim językiem polerować podłogę i przy okazji pochłaniać wszystkie włosy i paprochy - no i często jej żołodek tego nie wytrzymuje..
w sumie to i tak teraz jest spokojniej niż wtedy kiedy była szczeniaczkiem... Teraz sobien leży i opala się się promieniami słonecznymi, które wpadają przez okno :-D:-D

Odnośnie świąt - ja jak zwykle nic nic nie robie tylko jedziemy do teściów i Rodziców.. Nie myślcie sobie, że jestem leniem - po prostu nie mogę się teraz przemęczać :-) Zresztą, w drugi dzień świąt Jacek znowu wybywa z domku i nie będzie go tydzień :-( normalnie czuję się jak żona marynarza....na szczęście w połowie kwietnia skończą się e jego wyprawy i częściej będzie w domku :-)
ściskam Was

Do góry