reklama
slodziutka_e
Fanka BB :)
Witajcie po śpioszku
Udało mi się jednak zdrzemnąć się na chwilkę.
Gabi aboslutna racja. Inretnet to jednak jest "stworzenie sztana" tak mówią i ja się pod tym podpisuję obiema rękami i nogami. Fakt jest dużo rzeczy które ułatwiają nam życie... ale pomyślcie własnie czy plusów jest więcej jak minusów. Ale o tym to można by książkę napisać.
Wow miesiąc leżakowania! No widzisz nie wiem jak Tobie/Wam ale mi ten miesiąc szybko zleciał
Madziu nie ma za co. Po to tu jesteśmy i tym bardziej się cieszę jak mogłam pomóc
Alutka hej hej... a Ty miałaś dzisiaj być nadmiar aktywna a póki co hihihihi Ale rozumiem że rodzina jednak wygrywa...
Buziale dla Was...
zmykam pozałatwiać masę spraw jak zawsze mi się chcę... że hej
Udało mi się jednak zdrzemnąć się na chwilkę.
Gabi aboslutna racja. Inretnet to jednak jest "stworzenie sztana" tak mówią i ja się pod tym podpisuję obiema rękami i nogami. Fakt jest dużo rzeczy które ułatwiają nam życie... ale pomyślcie własnie czy plusów jest więcej jak minusów. Ale o tym to można by książkę napisać.
Wow miesiąc leżakowania! No widzisz nie wiem jak Tobie/Wam ale mi ten miesiąc szybko zleciał
Madziu nie ma za co. Po to tu jesteśmy i tym bardziej się cieszę jak mogłam pomóc
Alutka hej hej... a Ty miałaś dzisiaj być nadmiar aktywna a póki co hihihihi Ale rozumiem że rodzina jednak wygrywa...
Buziale dla Was...
zmykam pozałatwiać masę spraw jak zawsze mi się chcę... że hej
allaa
Witajcie Moje Drogie!
Madziu tule Cię mocno do serca. Bardzo mi przykro.Jednak dobrze, ze trafiłas tutaj, są tu świetne dziewczyny, które zawsze wysłuchają, doradzą. popłacza i posmieją się z Tobą. Wiem, ze teraz trudno w to uwierzyc, ale za jakis czas i dla Ciebie wyjdzie słońce.
Szafirku myślami jestem z Tobą.
Agus Irl pochwaliłas sie siostrze????
Edytko, Karolciu, Also pamietam o Waszych rodzicach w modlitwie.Duzo wiary życzę.
Wróbelku im gorzej tym lepiej- święte słowa-
Pozdrawiam Was Wszystkie.
Madziu tule Cię mocno do serca. Bardzo mi przykro.Jednak dobrze, ze trafiłas tutaj, są tu świetne dziewczyny, które zawsze wysłuchają, doradzą. popłacza i posmieją się z Tobą. Wiem, ze teraz trudno w to uwierzyc, ale za jakis czas i dla Ciebie wyjdzie słońce.
Szafirku myślami jestem z Tobą.
Agus Irl pochwaliłas sie siostrze????
Edytko, Karolciu, Also pamietam o Waszych rodzicach w modlitwie.Duzo wiary życzę.
Wróbelku im gorzej tym lepiej- święte słowa-
Pozdrawiam Was Wszystkie.
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ja na chwilke tylko....siostra nic nie wie,.....i nie bedziemy tym razem nikomu mowic...wiecie tylko wy i ja i moj Andrzej...na razie wystarczy,.....nie wiadomo jak to sie zakonczy wiec lepiej nie mowic...moj A powiedzial ze poinformujemy wszystkich w Polsce jak sie juz dziecko urodzi hehehhe
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
pozdrawiam bardzo serdecznie i uciekam papatki
ona26
witam,przyszlam tylko sie przywitac i powiedziec,ze zyje.Fatalnie sie czuje,mdlosci nadal i to straszne,wyje nad kibelkiem jak smok wawelski,nie mam sil no ale dzis juz cos zjadlam i sacze filizanke soku,wiec ciut lepiej ale pewie to cisza przed burza;-).pozdrawiam
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
witam ponownie Własnie objadlam sie krokietami z pieczarkami bo jak czuje mieso to mi bleeeeeeeeee i moj biedaczek przechodzi razem ze mna na dieta częściowo wegetarianska bo wiem ze mieso jest mi potrzebne i od czasu do czasu sie musze zmusic ale miesko naprawde jest bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
ona wspolczuje mnie mdli ale nie wymiotuje i na szczescie moge cos zjesc.........
reklama