reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dzieki dziewczyny....ale poczekajcie z tymi gratulkami.....do niedzieli co najmniej....nigdy nie wiadomo....
syla....ty nastepna w kolejce jestes.....
marzenko bo to prawda....i zeby bylo ciekawiej to jakos tak specjalnie sie zesmy nie starali....procz tej jedynej soboty z owulka hehehe

przypomnialy mi sie slowa mojej mamusi przy ostatniej ciazy a to bylo w marcu ...jak zostawilismy im synka hehe no to jedzcie do domciu zmajstrowac dzidziusia a ja jej na to ze za 2 dni @ bedzie i nici z tego ...ale sie zdziwilam jak po tych 2 dniach zobaczylam 2 kreseczki jeden wielki szokkkkkkk
dobra Wy to jak magnez przyciagacie hehe a obiadek az sie prosi

Aguś Irl:-):-):-):-):-) bardzo się cieszę. :-):-):-):-):-):-)
Pewnie jutro z rana test powtorzysz;-);-);-).
Lecę do kuchni zrobić sałatkę, bo znowu głodna jestem......

reklama
cześć dziewczyny
umówiłam się na 03.12 do ginekologa,martwię sie własnie bo nie dostałam @ jeszcze a zaczyna mnie to denerwowac bo piersi mnie bola i czuję,żeby to rozładowac powinno przyjść już..
ola ja tez sięumówiłam na 3 grudnia, zapisałaś się do tej lekarki, którą ci poleciłam? jeśli tak to się spotkamy:-):tak:

selena przepiękne są twoje żabki

aga irl gratulacje , miejmy nadzieję że "zarazisz" nas wszystkie:-D

Do góry