reklama
Ilona1985
Fanka BB :)
Aga Irl...nie wiesz moze czy szpital w Irlandii,przesyla na twoje zyczenie jakas dokumentacje o przebiegu ciazy po poronieniu???
bo ja bym taka chciala wiesz bym przetlumaczyla i byloby przydatne w Polsce dla lekarzy....
pozdrawiam wszystkie dziewczynki!!!!
bo ja bym taka chciala wiesz bym przetlumaczyla i byloby przydatne w Polsce dla lekarzy....
pozdrawiam wszystkie dziewczynki!!!!
ola15
cześć dziewczyny
umówiłam się na 03.12 do ginekologa,martwię sie własnie bo nie dostałam @ jeszcze a zaczyna mnie to denerwowac bo piersi mnie bola i czuję,żeby to rozładowac powinno przyjść już..
Syla28 przykro mi,że to nie tym razem ale to już niedługo może,może nastepnym razem?..
Słodziutka miło Cię zobaczyć:-)
umówiłam się na 03.12 do ginekologa,martwię sie własnie bo nie dostałam @ jeszcze a zaczyna mnie to denerwowac bo piersi mnie bola i czuję,żeby to rozładowac powinno przyjść już..
Syla28 przykro mi,że to nie tym razem ale to już niedługo może,może nastepnym razem?..
Słodziutka miło Cię zobaczyć:-)
Doti82 temperaturkę mierzę sobie codzień rano, mam 37. dziś tylko nie taka wyszła, ale pół nocy chodziłam zamiast spać , bo sny miałam złe. A tu trzeba ją zmierzyć conajmniej po 6 godzinnym spocznku. Piersi też urosły,i pobolewają. Mdłości i głód, dopadają mnie popołudniami. Jakoś to zniosę. Przesłałam lekarzowi wyniki TSH, powiedziała,że to oznaka większego zapotrzebowania więc dała większa dawkę euthyroxu i kontrolę na 2 tyg. Tak zrobię. ft4 w normie, a to najważniejsze, bo to tarczyca malucha. Jestem spokojniejsza trochę.
Pixelko, ale ci ten suwaczek mknie, jak minie 5 grudnia i będzie ok to też sobie wstawię.
Pixelko, ale ci ten suwaczek mknie, jak minie 5 grudnia i będzie ok to też sobie wstawię.
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ilona nie wiem ale jak poprosisz to napewno dadza ci kopie dokumentacji bo ona nalezy do ciebie....
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
sylwia przykro mi bardzo
Ilona1985
okej Aga dziekuje!!!!
Syla przykro mi.....:-((((((
Syla przykro mi.....:-((((((
reklama
slodziutka_e
Sylwia.... i co by Ci tu powiedzieć żeby Cię pocieszyć?Trudno mi wymyślić coś mądrego.. wiec napiszę tylko że tulę Cię do serduszka!Trzymaj się kochana!
Andzi... jak miło..jesteś taka kochana!
Agulka AJ a Ty cio znów tak na chwilkę?Przygotowania do imprezki? Jak dla mnie fajnie że ja mam już swoją za sobą Buźka wielkie dla Ciebie
Króliczku z dolinami,szczytami i przepaścią.. jak najbardziej się zgadzam., jeszcze stąpanie po lodzie.. bardzooo kruchym jak to w górach
Ola jejku przyjdzie @.. Czy wy dziewczynki nie wiecie że stres tez opóźnia @??? Spróbujcie wyluzować.
Allaa pięknie hormoniki Ci też dają popalić
Andzi... jak miło..jesteś taka kochana!
Agulka AJ a Ty cio znów tak na chwilkę?Przygotowania do imprezki? Jak dla mnie fajnie że ja mam już swoją za sobą Buźka wielkie dla Ciebie
Króliczku z dolinami,szczytami i przepaścią.. jak najbardziej się zgadzam., jeszcze stąpanie po lodzie.. bardzooo kruchym jak to w górach
Ola jejku przyjdzie @.. Czy wy dziewczynki nie wiecie że stres tez opóźnia @??? Spróbujcie wyluzować.
Allaa pięknie hormoniki Ci też dają popalić