sylwiaa28
Czerwcowa mama 2009
Kochany Króliczku uważam tak jak pixsella, że należy odliczać czas do staranek o kolejną ciąże mi lekarze pozwolili po 3 miesiącach ale, że wyniki miałam idealne po cichu starałam się już po 1 cyklu bo wiedziałam, że na pewno nie uda mi się za 1 a pragnęłam tego jak najszybciej na szczęście cykle po szpitalu miałam krutkie 21 lub 24 dniowe więc jakoś szybciej zlatywało w ciąże zaszłam za 4 cyklem zabieg miałam 5 czerwca a ostatnią miesiączke miałam 15 września bardzo wierzyłam, że w krótce znowu zajde w ciąze tylko tym żyłam tylko o tym myślałam, z całego serca wierze, że i tobie wkrótce się uda musisz być dzielna choć wiem, że nie jest łatwo ja nawet dziś gdy na forum przeczytam o stracie jakiejś kruszynki to płaczę wiem jak was to boli mnie boli do tej pory tego nie da się zapomnieć ale wierzę, że Bóg nam to wynagrodzi Mi lekarz wtedy powiedział najwarzniejsze, że zaszła pani w ciąże to znaczy, ze jest pani płodna i w któtce będzie nawa ciaża i tak się stało i u ciebie pewnie też tak będzie życzę ci tego z całego serca