reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

a tak wogóle to poczytuję was ile tylko mogę.... wszystkie trzymacie mnie w nadziei że ja też będę mogła jescze raz zostać mamusią.....
dlatego tutaj zostanę.....

buziaczki i dzięki że jesteście

reklama
Witam!I znowu do pracy:wściekła/y:

Syla i jak?przyszła @?

Pixella myslę,że te wszystkie objawy jeszcze przed tobą:-)Ważne że oboje czujecie się dobrze:-)

Alutka dla mnie to forum i wszystkie zafasolkowane dziewczyny też są nadzieją:-)jest mi po prostu łatwiej:tak:

Kasiek nie odzywasz się,czy wszystko w porządku?czy przez brak netu?pozdrawiam:-)

Witam się z rana na chwilę.
Gosiek..nie wiem co napisać, przykro mi , wiem co czujesz.
Ja już wczoraj byłam zła z bezsilności, nie umiem sobie poradzić z tym głodem. Cokolwiek zjem i tak nie pomaga. Ale cieszę się, bo wierzę,że dzięki temu zyje i rośnie. Więc niech tam!

Miłego dnia Wam zyczę. Będę zaglądać.
Syla , zrób betę, mi test nie wyszedł a w 30 dc miałam betę zaledwie 39!
Ona, Ty również, po co masz się niepokoić?
Karola, miło,że jesteś.

Selenko ja bete robiłam w 30dc i miałam 298 :-)...jak widać kazda z nas ma inne cykle ....

A co do głodu to mam nadal silny, ciagle cos wcinam....na szczeście nie mam juz tak koszmarnej zgagi a jak jest to ciach pół tabsa rennie i po kłopocie....wiec moge jesc i jesć.....

Własnie bylam na spacerku, ale fajny mrozek....

karola ale ja w pierwszej ciazy tez nie miałam jakos tak strasznych objawów a wika zawsze była o tydzień wieksza na usg niz to wynika z om i rosła jak na drożdżach...teraz byc moze tez tak bedzie i objawy nie beda mnie tak meczyc, w koncu mam w domu małe dziecko i musze byc na chodzie :-)

ona z to betka to jednak lepiej po 48h powtórzyc bo rośnie skokowo czasem....

Ano widzisz jak każda ma inny organizm. Mnie nie tyle mdłości same w sobie męczą co ten głód, a co za tym idzie wstręt do zapachów i jedzenia. I kółko się zamyka. Gotowanie graniczy u Mnie z cudem. Nie umiem nic doprawić bo na nic ochoty nie mam i nic mi nie smakuje.

No nic. Posprzątam trochę chociaż, bo juz naprawdę mi wstyd jak ktoś przyjdzie.

selenko ja do niedawna tez tak miałam, wszystko było ble i jesc mi się nie chciało...bo po wszystkim miałam zgage przeokropną....teraz juz o niebo lepiej :-) i jem prawie wszystko, oczywiście na niektóre rzeczy apetyt mi zaniknał np. na czekoladę.....

Cześć dziewczynki:-)
pixella chciałm się zapytać czy ty miałaś jakieś załamania czy od razu wzi.ęłaś się w garść, bo tak prędko zaszłaś drugą ciążę:tak:
dzisiaj mija tydzień od poronienia i muszę powiedzieć , że kilka dni się trzymałam ale w sobotę padłam psychicznie i zaczęłam się bać drugiej próby, nie wiem czy dalabym radę przechodzić jeszcze raz przez to samo:-(

ja jestem 2,5 tyg po i przyznam,ze jest lepiej.
...ale pierwszy tydzien byl naj najgorszy!!!!
Zaplanowalismy slub z chlopakiem moze dlatego to mi zaprztnelo glowe i mniej myslalam o tragedi...
Ja stracilam coreczke w 23 tygodniu.

reklama
króliczku miałam jakies załamania ale dziewczyny zawsze mnie pocieszyły...a pozatym zaraz po zabiegu zaczełam odliczać 1@ ...2@ i staranka....wyniki miałam dobre więc to mnie bardzo podbudowało ..odliczałam czas do staranek a nie czas od poronienia......kochana jak nie bedziemy próbowac to jakie mamy sznse powodznia? żadne...trzeba wierzyć, że nam pisany los mamus i ze niestety mimo, ze los nas doświadcza napewno nimi zostaniemy.... no i oczywiście bardzo pomogła mi córeczka, przy niej zapominam o sobie.....

Do góry