reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kroliczku Mój mąż juz po 2 tyg pytał mnie kiedy możemy sie znowu starać bo on by bardzo juz chciał. żebym była w ciąży. Nie wiedziałam co mam mu mówić bo to była ostatnia rzecz na świecie o jakiej myslałam.
agi nie do wiary, u mnie to samo, mój mąż teraz się zawziął jakby i straszne ma parcie na nast. ciążę, ja jeszcze nie tak bardzo, wręcz chwilami nie chcę znowu się narażać na ten strach,
ale jak wyszłam dzisiaj do pracy i miałam mnóstwo zaległości do nadrobienia i jeszcze tu sobie pogadałam z wami to naprawdę mi jest dużo lepiej,
bez was byłoby bardzo ciężko, bo nikt tego nie zrozumie, kto tego sam nie przerobił na własnej skórze
p.s. agi miałaś mi napisać co to za futerkowiec u ciebie na zdjęciu widnieje?

reklama
Witajcie.....
Witam Nowe Kolezanki....przykro mi bardzo,ze i Wy przez To przechodzicie...tulę Was mocno....i słuchajcie dziewczyn bo One maja rację....zostancie z nami.....

Syla....przytulam Cię i mam nadzieję,ze dzis juz nieco lepiej u Ciebie...tego życzę....
Selenko...miło,ze jesteś głodomorku....jedz ile wlezie a co tam.....
Wszystkie Was pozdrawiam......

witam,
Zrobiłam betę miała być dziś po południu ale mam zadzwonić do laboratorium około 19 może będzie na jutro ech same problemy ....
pozdrawiam wszystkie dziewczynki, nowe tulę będzie kiedyś dobrze :)

Witaj Aguś, mówię Ci, mam wrażenie ,że tyje w oczach, mój M się śmieje ale spełnia moje zachcianki, teraz piję dużo, może zapełnię wodą żołądek. Ech..

szafirku, myslałam o Tobie, po 19 tej? Późno, ale może będzie, tez miałam taką sytuację i był mój wynik. Czego i Tobie życzę.

A kto później za Mnie schudnie? W tym wieku to już nie taka skórka elastyczna, hihi. szczerze? Nie myslę o tym , marzę tylko o zdrowym maluszku. Z resztą poradzę sobie później.Wielkimi krokami nadchodzi TEN tydzień. Boję się jak pomyslę o tym. A tak ogólniej jestem dobrej mysli. Jutro odbieram wyniki TSH i ft4, robię co dwa tygodnie.

Poradźcie co zrobić na obiad szybkiego i dobrego? Agus Irl, ty jesteś specjalistką.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry