reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Cześć Dziewczynki!!!
Piszę dopiero teraz, bo nie miałam internetu Ale na szczęście już jest
Wczorajszy dzień spędziliśmy u moich rodziców, a dzisiaj odpoczywam w domciu. Jutro trzymajcie za mnie kciuki bo idę na badanie cukru we krwi, mam nadzieję, że tym razem będzie ok.
Wczorajszy dzień spędziliśmy u moich rodziców, a dzisiaj odpoczywam w domciu. Jutro trzymajcie za mnie kciuki bo idę na badanie cukru we krwi, mam nadzieję, że tym razem będzie ok.
Witaj kasik84, Aguś AJ nie przejmuję się. Jak u Ciebie?
Córka poszła na angielski to mam dostęp do komputera, bo inaczej marne szanse się tu dopchać.
Mirka, dobrze,że jesteś, mówiłam Ci już jakie sliczne masz brzusio?
Króliczku dziękuję, robiłam wczoraj, poproszę jeszcze o inne pomysły.
Córka poszła na angielski to mam dostęp do komputera, bo inaczej marne szanse się tu dopchać.
Mirka, dobrze,że jesteś, mówiłam Ci już jakie sliczne masz brzusio?
Króliczku dziękuję, robiłam wczoraj, poproszę jeszcze o inne pomysły.
Będę trzymać kciukiCześć Dziewczynki!!!
Pomyślcie dziewczyny ile nas tu jest, zjednoczonych nadzieją na zdrową ciążę, gdyby nasze myśli miały siłę sprawczą to mogłybyśmy świat do góry nogami przewrócić:-)
moja kasiunia była identyczna, odeszła w tym roku, podobnie jak jureczek.Króliczku ten futrzak to mój maly kochany Broneczek. Mięciutki do przytulania i ukochany przezemnie bardzo królik.
teraz mam szalonego franusia, któy niczego się nie boi, jak to fajnie znaleźć tu kogoś podobnie sfisiowanego jak ja, super pozuje twój maluch
selena to może pokrój kurczaka na małe kawałki, obsyp przyprawą do gyrosa i na patelnię na 10 minut, do tego trochę warzyw i sprawa załatwiona?
i to jest myśl! Nawet kupiłam piersi z kurczaka!
tez mam futrzaka, ma juz ponad 9 lat, stateczny jegomość.
Zdążyłam usunąć kafle z kuchni, zrobić remont, a on nadal z nami..
Króliczku, wysłałam ci wiadomość na PRIV
tez mam futrzaka, ma juz ponad 9 lat, stateczny jegomość.
Zdążyłam usunąć kafle z kuchni, zrobić remont, a on nadal z nami..
Króliczku, wysłałam ci wiadomość na PRIV
Ostatnia edycja:
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Uciekam kochane....
Miłego wieczorku.....
Miłego wieczorku.....
reklama
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Ja jeszcze na chwilkę,zajrzałam na Grudniówki (oj "rozpakowują się dziewczynki).....pamiętacie Cyprysiową.....?
Urodziła Synka!!!!!
Urodziła Synka!!!!!
Ostatnia edycja: