reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hej Agus.Dziekuje w miare OK. Jestem jakas wypluta,spie jem ,spie jem i tak w kolko,wiec nic sie nie zmienilo. Zmienilo sie to,ze nie mam mdlosci i zero uplawow"ciazowych"(tzn tych bialych),susza....te 2 rzeczy mnie martwia:-(

Hej,u nas też już goście poszli.Dziecko śpi.chłop sprząta.Ja leże,bo co innego miałabym robić.:baffled:
Pojutrze do gina,mierzenie szyjki,brrrrrrrrrrr.:zawstydzona/y:
Witam nową koleżankę.
Buziaki dla wszystkich.Papa.

Ojej wlasnie doczytalam,ze mamy kolejna Aniolkowa Mamusie ehh.Gosiek bardzo mi przykro i to co sie stalo to napewno nie jest Twoja wina,przytulam mocno.

no nic uciekam dziewczynki,dzis bedzie ogladac z m film z naszego ślubu hihi po raz setny chyba ale lubi wracac do tego dnia;-).

Jutro jak sie uda to mam w planie zrobic badanie krwi na bete i progesteron bo ten brak sluzu jakiegokolwiek mnie troche hmm no i znow zero mdlosci .

Milej nocki dobranoc

witam a jednoczesnie na dzis sie zegnam bo ide juz do lozeczka dzisiejszy dzien mnie wykonczyl fizycznie i psychicznie... teraz pewnie odezwe sie gdzies za tydzien jak bede miala dostep do kompa, byleby przezyc jakos jutrzejszy dzien... juz wszystko naszykowane do szpitala.. to do uslyszenia zycze wam wszystkiego dobrego buziaki

buziaczki dziewczyny na dobranoc...
Gosiek to jak będziesz miała możliwość dobrać się do kompa i potrzebę pogadania to wpadaj...

no ja ostatnio jakoś jestem mało rozmowna ale już niedługo to się skończy....

tak poza tym to widzę że niedzielka minęła całkiem spokojnie... no tylko Sylwia troszkę nerwowo.... no cóż organizm nie maszynka... ale w pełni cię rozumiem....

Dlaczegotak czasmi zaglądaj do nas i ogromniaste buziaczki dla Oliwierka... oj pamiętam to oczekiwanie na jego urodziny:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

martus napewno wszystko w porzadku....
a mowisz ze ten sluzik bialy to ciazowy tak?hmmm...a ja wlasnie mam od wczoraj jakos tak za mokro moim zdaniem....brzuszek mnie poboloewa i plecy...ech...ale do @ jeszcze troche mam....

reklama
Do góry