reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej,byłam na pobraniu krwi,a tam same baby z wielkimi brzuchami.I ja im taaak zazdrościłam,chociaż przeciez nie wiem czy u nich ok.Ale umalowane,sprawne,uśmiechniete.
Oj dziewczyny,bo jak sobie pomyslę,że może sie nie udać to:no:
Ech,tak sobie nudzę,bo przeciez jeszcze tyle czasu:zawstydzona/y:
Ech,wszystkie tu stajemy na głowach,żeby mieć dziecko.A na kwietniówki przyszła laska i mówi,że brała tabletki "72 h po" ,ale nie poskutkowały i też ma termin na kwiecień.I tak mi jakoś,same wiecie:wściekła/y:

reklama
Gabi no wlasnie ta niesprawiedliwosc brrrr:wściekła/y:.
Musi sie udac i Ci sie uda,juz jestes w polowie,kazdy tydzien to dzidzio dojrzalszy.
A tak wogole to skad sie biora takie dolegliwosci,ze szyjka sie skraca?czemu tak?

jejusss a ja siedze w kurtce bo spaliłam kurczaka i musialam okna potwierac bo nawet nie widzialm,ze w mieszkniu siwy dym ,jaaka jestem zakrecona :angry::no:.Nawet nie wiem co tam sie stalo hehehe,jak przestygnie to zajrze:rofl2::szok:

No,tylko chałupy nie spal.
Z tą szyjka niektórzy tak mają po prostu:wściekła/y: Rozsnaca macica i ciążenie dziecka powoduje przedwczene skracanie.Skracająca szyjka nie daje objawów.Jedynie mierzenie usg dopochwowym pozwala monitorować sytuacje.Radzę się dziewczyny o to upominać.Ja przecież w pierwszej ciąży nie wiedziałam,że tak mam.ale mój gin w każdej kwestii ma głowę na karku:tak:Gdyby wtedy mi nie mierzył "profilaktycznie" to może by Miska nie było.

Ach,stara baba jestem muszę się wziąć w garść.W końcu z M leżałam,przeryczalam kilka miesięcy,a teraz się pyta "mamusiu z cym chces pizzę":rofl2: Bo pieką z tatusiem.Ciekawe co im wyjdzie.No,ale zamknę oczy i zjem:-p

no widzisz Gabi:)jak milo miec takie szczescie.My z mezem rozmawialismy,ze pragniemy choc jedno dzieciatko eh czy to tak duzo

Hej Dziewczynki!!!
Ale jestem szczęśliwa!!!! Maleństwo ma juz 8 cm!!!!Serduszko bije 140 uderzen na minute.
No i Pan dr z pewną niesmiałością powiedział, ze dopatrzył się siusiaka. Nawet moj M mowi, ze widział:-):-):-):-).
Widziałam rączki jak słodko do Nas machały i malutkie wiercące nóżki. Cudny dzień!!!!

reklama
Do góry