reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej,byłam na pobraniu krwi,a tam same baby z wielkimi brzuchami.I ja im taaak zazdrościłam,chociaż przeciez nie wiem czy u nich ok.Ale umalowane,sprawne,uśmiechniete.
Oj dziewczyny,bo jak sobie pomyslę,że może sie nie udać to:no:
Ech,tak sobie nudzę,bo przeciez jeszcze tyle czasu:zawstydzona/y:
Ech,wszystkie tu stajemy na głowach,żeby mieć dziecko.A na kwietniówki przyszła laska i mówi,że brała tabletki "72 h po" ,ale nie poskutkowały i też ma termin na kwiecień.I tak mi jakoś,same wiecie:wściekła/y:

reklama
Gabi no wlasnie ta niesprawiedliwosc brrrr:wściekła/y:.
Musi sie udac i Ci sie uda,juz jestes w polowie,kazdy tydzien to dzidzio dojrzalszy.
A tak wogole to skad sie biora takie dolegliwosci,ze szyjka sie skraca?czemu tak?

jejusss a ja siedze w kurtce bo spaliłam kurczaka i musialam okna potwierac bo nawet nie widzialm,ze w mieszkniu siwy dym ,jaaka jestem zakrecona :angry::no:.Nawet nie wiem co tam sie stalo hehehe,jak przestygnie to zajrze:rofl2::szok:

No,tylko chałupy nie spal.
Z tą szyjka niektórzy tak mają po prostu:wściekła/y: Rozsnaca macica i ciążenie dziecka powoduje przedwczene skracanie.Skracająca szyjka nie daje objawów.Jedynie mierzenie usg dopochwowym pozwala monitorować sytuacje.Radzę się dziewczyny o to upominać.Ja przecież w pierwszej ciąży nie wiedziałam,że tak mam.ale mój gin w każdej kwestii ma głowę na karku:tak:Gdyby wtedy mi nie mierzył "profilaktycznie" to może by Miska nie było.

Ach,stara baba jestem muszę się wziąć w garść.W końcu z M leżałam,przeryczalam kilka miesięcy,a teraz się pyta "mamusiu z cym chces pizzę":rofl2: Bo pieką z tatusiem.Ciekawe co im wyjdzie.No,ale zamknę oczy i zjem:-p

no widzisz Gabi:)jak milo miec takie szczescie.My z mezem rozmawialismy,ze pragniemy choc jedno dzieciatko eh czy to tak duzo

Hej Dziewczynki!!!
Ale jestem szczęśliwa!!!! Maleństwo ma juz 8 cm!!!!Serduszko bije 140 uderzen na minute.
No i Pan dr z pewną niesmiałością powiedział, ze dopatrzył się siusiaka. Nawet moj M mowi, ze widział:-):-):-):-).
Widziałam rączki jak słodko do Nas machały i malutkie wiercące nóżki. Cudny dzień!!!!

reklama
Do góry