reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

A wystraszyłam się i tyle, usg miałam w 8 tyg i było wszystko ok serduszko biło
Dziś miałam wizyte kontrolną i nie miałam usg ale on chciał posłuchać serduszka i to mnie wystraszyło, że mówi że posłuchamy a potem że to jednak za wcześnie że umówi mnie na usg
Pomacał mi brzuch i teraz mnie boli od tego jego macania
Cycki mnie nadal bolą, mam jeszcze czasem mdłości więc wmawiam sobie że jest ok ale dziś się naprawdę zmartwiłam

reklama
dilajla na serduszko przrz to urządzenie za wcześnie, mnie po każdej wizycie brzuch boli całe popołudnie...jutro bedzie lepiej weź no-spę

selenko-slicznosci:-) ja nie mam scanera więc jak tu zdjęcie wam wkleić?

dziękuje dziewczynki, uspokoiłyście mnie troche:sorry2:
wiedziałam że kolejna ciąża będzie jednym wielkim stresem i strachem przed powtórką, ale nie sądziłam że jak tylko coś zakłuje zaboli to już będę panikować

Pixelko, możesz zrobić zdjęcie telefonem, aparatem , zrzucić do komputera i już. Ale nie powiem, scanerem łatwiej.
Aguś Irl, widzisz same kwadraty? Jeśli tak to zaznacz wtedy myszką ten link w miejscu gdzie wyświetla się adres w przeglądarce i wciśnij enter, czasem załapuje wtedy.

Ostatnia edycja:
pixelko, daj odpowiedź, na dole masz zakładeczkę "zarządzaj załącznikami", wejdź w to ,a później dodaj z komputera "wybierz" i "wyslij", poczekaj aż się załaduje wciśnij "zamknij" i zatwierdź odpowiedź.

reklama
Do góry