reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam

Bardzo dawno mnie nie było, i moze zapomniano o mnie :(
i choc starałam sie nadrobic wszystkie zaległosci, niestety nie udało mi sie.
ALE zauwazyłam i to z niechecia ze znow przyszły nowe osóbki , osoby które raczej nie powinny sie tu znlaezc a jednak sytuacja zyciowa skierowala je do nas.
Zauwazyla równiez ze przybyło mam - nowych FASOLECZEK
Tym wszytskim mamom GRATULUJE I TRZYMAM KCIUKI BY WSZYSTKO POTOCZYLO SIE DOBRZE !!!!!!!!!!!

reklama
Witam wieczorową porą. Troszkę zdenerwowana bo czekam na telefon WAŻNY i póki co narazie milczy :baffled:

Also Alu!!!!!!!!!!!! Dziękuje śliczny brzunio!!! "ehhhh" zacytuję Alutkę :-D:tak::-):rofl2: faktycznie już pod obcisłą bluzeczka nie da się ukryć :-):tak::-D Dziękuje i ślicznie Ci służy ciąża. A ten uśmiech :laugh2:

Madzia(Modroklejka) troszke zaganiana w tym tygodniu byłam. Na stówę odezwę się z romansem w poniedziałek.. po weekendzie. Dziękuje za pamięć. Musze zrobić listę i .... zapukam do Ciebie. Cieszę się że usłyszłaś me wołania do Ciebie. A może Ty pochwalisz się swoim zdjątkiem?

Gabi a czemuż to m nie rozumie sytuacji? Czyżby nie zdawał sobie sprawy z jej powagi? Qrcze wierzyć się nie chce :baffled::eek: Ale jak czytam to Ty dzielnie walczysz z łóżkiem i leżysz.. leżysz..
Ściągi nie mam ale dobry pomysł bo może wtedy nikogo nie ominę :zawstydzona/y:

Mika więc póki co jesteś samotna i do wzięcia?:sorry2::-D:laugh2: Już robić zapisy póki M nie wróci? I też fajnie ze napisałaś. A Juniorek dokazuje mamusi?

witaski Ada. Jak Ty się czujesz?

pixelko Ty masz przechlapane z tą teściowa. Brak słów i faktycznie nóż w kieszeni się otwiera jak czytam co Ona wyprawia :baffled:

Alutka a Ty tak wpadłaś i wypadłaś? Co tam u Was? Kiedy zaczynasz normalny tryb pracy po 8h?

Szafirku i jak byłaś na tym USG dzisiaj? Ale faktycznie 21 już tuż tuż więc warto poczekać i dać czas fasolce by urosła większa :-D więc liczymy dni.

Sylwia a skąd wiesz że jeszcze nie jesteś w dwupaku? Wróżka czy co?:-pFajnie że napisałaś... bo już powoli zapomnialam jak wygląda Twój avart:sorry2::laugh2:

Agula Irl i będziesz mieć wkońcu z głowy tego hydraulika. Ale też nieźle długo na niego czekałaś.

Agula AJ a Ty??? gdzie sie podziewasz? Czemu tutaj nie piszesz? Czy masz jakiś problem?:-(

Kinguś więc korzystaj z uciech póki masz siłę :-p choc praca w kadrach powinna być ok. Tego Ci życzę. A jak @????

Karolka hop hopppp jeśli nasz czytasz przynajmniej się uśmiechnij do nas :rofl2::-D

I telefon dalej milczy :-(

reklama
Do góry