reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nie odzwyałam sie ... nie z braku czasu tylko mialam trudny okres , bo od 15 dni miałam tulic w swoich ramionach córeczke... A forum bardzo mi przypominalo ze ja straciłam, musiałam odpoczac, odetchnac
Wczoraj tutaj przeczytałam list od "Aniołka " - az trudno w to uwierzyc nie plakałam !!!!!! Bo wiem ze moj skarb by nie chcial widziec mnie zaplakanej, to trudno ale daje rade.
Najciezej jest na cmentarzu ale to tak zawsze jest smutno w takim miejscu

Ehhhh milo widziec jak suwaczki ida do przodu , milo jak sie pojawiaja nowe :-)

reklama
Witam sie wieczorkowo:tak:

Edziulek kawa super no z mahoniem to ja raczej mało mam jeszcze wspolnego:-D w tej chwili króluje czerwien wsciekła zreszta:baffled::baffled::sorry2: a wszystko tak mnie swedzi ze chyba ja tez sie wsciekne:szok::baffled::wściekła/y:
A tak wogole to dopiero niedawno wrociłam z uczelni jestem głodna zmeczona i zmarznieta :baffled: i własnie sobie robie ta kawe co to ja zakupiłam:-D:-D

Pozdrawiam wszystkie laseczki:tak:

Witam, wieczorkiem. Ale mam potworny dzien wrrrr, najpierw mialam depreche a teraz wrocilam z pracy i moj m sie na mnie nawsciekal. Jutro bedzie dziad przepraszal.

Ja tez chcialam zrobic troche badanek na kase ale durny lekarz mi nie dal, chyba zmienie przychodnie.
Agus irl. alez Ty zaradna jestes i ciagle masz ze 3 dania w ciagu dnia! A cora to niezla laseczka!!!
Ja z powrotem mam zapalenie pecherza i co tu robic? Chyba nie zdaze tego wyleczyc do staranek i bede musiala poczeka, buuuuu. Wzielam juz 2 antybiotyki i na posiew moge isc dopiero za 2 lub 3 tygodnie a mnie juz coraz bardziej boli.

enka ja mialam kiedys takie nawrotowe zakazenia drog moczowych przez pol roku mi sie nawracalo i dopiero jak zrobilam urografie na nerki okazalo sie ze mam odmiedniczkowe zapalenie prawej nerki i jakos niewydolosc czy cos tam

reklama
Do góry