reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

TAk jak pisałam ostatnio nie miałam neta,, jeszce nam nie założyli w BLoku,,, Igor był chory więc tykojak byłam u rodziców to udało się tylko przywitać,, no ale wróciłam do pracy i jestem,, choć chyba Wam to bez różnicy...Selenko,, pamiętam pamiętam,, jeszce troche i zgadamy się.. KAROLA ONa Trzymam kciuki,, Pixelko co tam u was słychać,, jak WIki,,, może któraś streści co u WAS, WRÓBELKU grztuluje,, piękna fotka... widzę,że jeszcze troche i wracacie do Polski,,,, Słodziutka ,kochcana moja,, co tam u CIebie,, jak MAMA, WIesio, badanka,, pisz bo się stęskniłam,, AGI co u CIebieAga Ir..Aga AJ,, co u WAS,,ale się stęskniłam za WAMI,, DILAJLA, SZAFIREK, PYSIA, NIUSIA. All, Anesto , MORDOKLEJKA, MAŁa, MIGLAK, GABI, MIRKA, CYNICZNA, porostu wszystkie pozdrawiam,, nowe dziewczynki też,,,,,streście mi co u was?? mi w domku neta założa dopiero za tydz.....buuuuuuuuu

reklama
Kasiekkm, no coś Ty nikt o Tobie nie zapomniał! Musisz mieć poprawkę na nas, wiesz w ciąży to baba zakręcona na maksa! I już widać kto zaczął listopadowy wysyp! Patrzę na Twój suwaczek i widzę, że chyba można gratulować, co??

Słodziutka, u nas chyba ok. Za tydzień mam wizytę i już się nie mogę doczekać i przy okazji w nerwach cała chodzę, bo się oczywiście boję. Do tego chyba jutro pójdę do lekarza, bo chyba mnie coś znowu bierze. No masakra jakaś normalnie.

Also no masz racje...ja nie w ciazy a zakrecona bardziej bo nie zauwazylam suwaczka Kasii!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasiu???????? GRATULACJEEEE:-):-):-):-):-):-)

TO cieszę się bardzo.. stęskniłam się za Wami,, i wściekła jestemże nie mam neta jeszce w domu,, ale juz nie długo będę miała,,,,,,, wreszcie,,,, a co do suwaczka to w niedziele nie wytrzymałam i zrobiłam test,,, była bladziutka prawie cień,,,, i brzuch bolała wiec nie łudziłam sie, ale dziś mnie tknęło,, bo zasuwałam ogórki, których nie jadam hehe i dzis jest juz mocniejsza nie bardzo mocna ale jest juz wyrazna,, test raczej sie nigdy dwa razy nie pomyli hehe no i okresu brak,, wiec raczej pewne,,hehe ale piszczie co u WAS widziałam,że wróbelek dołączył,, super,, ona kiedy testujesz,,, also jak sie czujesz.???

DZIĘki,, mam nadzieję,że tym razem się uda................a dotego moja kolezanka kiedys o niej pisałam też poroniła ze mna i wczoraj powiedziała mi ze tez jest,,,

kasiek gratulacje wielkie:-)....lipcóweczka jak nic z Ciebie piękna będzie....a mówiłam, że co sie odwlecze to nie uciecze....:-) o nam jeszcze karola, ona, syla i słodziutka zostały..no i mała za jakiś czas....
U Wiki dobrze, mądralka rośnie, gada po swojemu jak oszalała, skacze na główkę z kanapy i straszny wariatuńcio z niej....wcina w kratke czyli jak sie uda to zje...jak nie to trudno..i ma już 11,300 prawie :-) i 84cm ale nie ma się co dziwić bo byłam z nią ostatnio 3 tygodnie w domku i ja podtuczyłam....ostatnie 4 dni tez niczego sobie jadła....

Katrin napisz co u Ciebie, wiem, ze ciężkie chwile przezywasz ale jak się czujesz?

Witam :-)

Dawno mnie nie było, bo niestety znalazłam się w szpitalu. Byłam od czwartku i wróciłam wczoraj. Ale na całe szczęście wszystko jest już dobrze i najważniejsze, widziałam to piękne malutkie serduszko. Cudowny widok, aż się popłakałam :-)

Trzymam kciuki za wszysztkie dziewczyny.

reklama
Do góry