reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Beti7 witam cie wśród Nas ( szkoda że w takich okolicznościach). Dobrze ze sie do Nas odezwałaś. Tutaj na forum jest wszystko łatwiejsze jak sa z Toba dziewczyny. Nikt inny nie zrozumie Cię tak dobrze jak My.
Ja poroniłam 16.09 w 11 tc więc całkiem niedawno. Na poczatku tez nie mogłam sie pozbierać i było mi cholernie ciężko, ale dziewczyny bardzo mi pomogły.
Zostań z Nami pisz co tylko Ci do głowy przyjdzie i pytaj o wszystko.
Pomozemy najlepiej jak sie da. I koniecznie powiedz co ci twój gin po wizycie powiedział.

Aga Ir weż wpadnij do mnie z takim dobrym obiadem. Tylko sie głodna przez ciebie zrobiłam ( niezłe pyszności rodzince serwujesz):-p:-p:-p

reklama
agi bo ja uwielbiam gotowac i zawsze cos tym moim glodomorom wymysle...
i pewnie dlatego nie chca zebym poszla do pracy bo kto im bedzie robil? hehhehe...
chca racuchy-maja,chca nalesniki-maja....co nie wymysla to im zawsze zrobie.....tylko ja biedna nie chce tego jesc bo jak sie narobie i nawacham to juz mi jakos nie smakuje

Witajcie!!! Ja zabieg mialam 29.09 w 11tc. choc minelo juz 5tyg to ciagle mysle jakby to bylo, moze czula bym juz ruchy. po 25 dniach od zabiegu dostalam pierwsza @ byla krotka i nie bolesna. jutro ide kontrole do gin. pozdrowienia

witam nowe kolezanki,bardzo mi przykro i przytulam.

Dojrzalam ze Pixelka idzie dzis na usg,moocno zacisniete kciuki bede trzymac.

Przepraszam ale znow nie doczytalam co u Was dokladnie.

Ktoras widzialam ze jedzie w na urlopik,noo to zycze wspanialego wypoczynku,skoro spodziewasz sie owulki to wrocicie moze w trojke,zeczye Ci tego

witam wszystkie pozostale:-)

Dzisiaj mój brat podał mi stronę www.wylegarnia.pl ciekawe rzeczy tam mają i wszystko to prawdopodobnie ręczna robota i co najwazniejsze niedrogo. Moze znajdziecie coś na prezenty świateczne albo do domku. Ja juz kilka rzeczy znalazłam.
Buziaki

zdaje relacje z wizyty u gina:
wiec owulacja byla!! pecherzyk pekl!! hmm skubaniec:-),ciut malawy chyba pekl....no ale sam fakt skoro mowil o pco,widzialam strzepki na monitorze powstale po nim. nowiec to tyle:-)

reklama
Ja zaszlam w ciaze 3 m. po poronieniu poronilam troche wczesniej bo w 3 tygodniu,moja druga ciaza obyla sie bez zadnych komplikacji,mieszkam w Canadzie a tu nic nie daja tak jak w polsce na wzmocnienie ciazy uwazaja ze jak ciaza slaba to i tak sie nie utrzyma co chyba nie jest do konca prawda.Moja Wiki ma juz 14 m.i jest zdrowa wesola dzidzia.Obecnie jestem w 3 m. nastepnej ciazy.Pozdrawiam:)

Do góry