reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Beti7 witam cie wśród Nas ( szkoda że w takich okolicznościach). Dobrze ze sie do Nas odezwałaś. Tutaj na forum jest wszystko łatwiejsze jak sa z Toba dziewczyny. Nikt inny nie zrozumie Cię tak dobrze jak My.
Ja poroniłam 16.09 w 11 tc więc całkiem niedawno. Na poczatku tez nie mogłam sie pozbierać i było mi cholernie ciężko, ale dziewczyny bardzo mi pomogły.
Zostań z Nami pisz co tylko Ci do głowy przyjdzie i pytaj o wszystko.
Pomozemy najlepiej jak sie da. I koniecznie powiedz co ci twój gin po wizycie powiedział.

Aga Ir weż wpadnij do mnie z takim dobrym obiadem. Tylko sie głodna przez ciebie zrobiłam ( niezłe pyszności rodzince serwujesz):-p:-p:-p

reklama
agi bo ja uwielbiam gotowac i zawsze cos tym moim glodomorom wymysle...
i pewnie dlatego nie chca zebym poszla do pracy bo kto im bedzie robil? hehhehe...
chca racuchy-maja,chca nalesniki-maja....co nie wymysla to im zawsze zrobie.....tylko ja biedna nie chce tego jesc bo jak sie narobie i nawacham to juz mi jakos nie smakuje

Witajcie!!! Ja zabieg mialam 29.09 w 11tc. choc minelo juz 5tyg to ciagle mysle jakby to bylo, moze czula bym juz ruchy. po 25 dniach od zabiegu dostalam pierwsza @ byla krotka i nie bolesna. jutro ide kontrole do gin. pozdrowienia

witam nowe kolezanki,bardzo mi przykro i przytulam.

Dojrzalam ze Pixelka idzie dzis na usg,moocno zacisniete kciuki bede trzymac.

Przepraszam ale znow nie doczytalam co u Was dokladnie.

Ktoras widzialam ze jedzie w na urlopik,noo to zycze wspanialego wypoczynku,skoro spodziewasz sie owulki to wrocicie moze w trojke,zeczye Ci tego

witam wszystkie pozostale:-)

Dzisiaj mój brat podał mi stronę www.wylegarnia.pl ciekawe rzeczy tam mają i wszystko to prawdopodobnie ręczna robota i co najwazniejsze niedrogo. Moze znajdziecie coś na prezenty świateczne albo do domku. Ja juz kilka rzeczy znalazłam.
Buziaki

zdaje relacje z wizyty u gina:
wiec owulacja byla!! pecherzyk pekl!! hmm skubaniec:-),ciut malawy chyba pekl....no ale sam fakt skoro mowil o pco,widzialam strzepki na monitorze powstale po nim. nowiec to tyle:-)

reklama
Ja zaszlam w ciaze 3 m. po poronieniu poronilam troche wczesniej bo w 3 tygodniu,moja druga ciaza obyla sie bez zadnych komplikacji,mieszkam w Canadzie a tu nic nie daja tak jak w polsce na wzmocnienie ciazy uwazaja ze jak ciaza slaba to i tak sie nie utrzyma co chyba nie jest do konca prawda.Moja Wiki ma juz 14 m.i jest zdrowa wesola dzidzia.Obecnie jestem w 3 m. nastepnej ciazy.Pozdrawiam:)

Do góry