Alicja1985
Fanka BB :)
Katrin strasznie mi przykro
tule kochana mocno do serduszka 3 maj sie :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DobreŚniło mi się badanie kontrolne u gin. Wielki ekran usg niczym jakiś cholerny billboard. Na nim różowofioletowe jajniki i macica.... obracały się tak, jak sonda usg...
Widzę zgrubienie w dnie macicy - myśl: "*****, nie wyczyścili mnie dokładnie, ile te komplikacje sie będą ciągnąć!? No, coś zostawili!! Partacze!!!"
Zgrubienie oderwało sie od dna macicy i na ekranie dało sie rozpoznać kręgosłup i główkę i rączki... Dziecko pływało po całym obrazie... "Jak ryba" - pomyślałam.
I słyszę głos lekarki "O, i nawet rybkę mamy"
Kciuki mocno zaciśnięteTrzymajcie za mnie jutro kciuki bo sądny dzień mnie czeka - USG. Boję się jak nie wiem co. Dziś miałam do tego jeszcze lekkie bóle brzucha, ale chwilę poleżałam i minęło. Mam nadzieję, że to tylko nieszkodliwy rozciągający ból.
Dobry pęcherzykzdaje relacje z wizyty u gina: na usg pecherzyk ma 18-19mm w 18 dniu c.wiec troche rosnie,teraz trzeba czekac czy osiagnie odpowiednia wielkosc i czy peknie. W srode mam isc znow na monitoring i robic test jakis,mam byc na "swiezo"po stosunku łaaa heheh![]()