reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
NIe wiem co jest grane, ale strasznie swędzą mnie kostki, zaraz się zadrapie to już kolejny dzien i znowu wieczorem
Nie uzywam nowego proszku ani kosmetyków i nie wiem od czego to może być
Czytalam o cholestazie w ciąży ale to ponoc dopiero od 25 tyg moze występować
NIe wiem już sama a się denerwuje bo przy cholestazie czyli problemie z wątrobą jest zagrozenie płodu
Czy którać z Was wie coś na ten temat

Witam się.
Melduję że żyję. Nie martwcie się o mnie. Jest źle ale jutro pewnie może wkońcu będzie lepiej.

Sylwia wśiśkiego naj naj naj. Spełnienia marzeń o zdowym bobasku i czego tam jeszcze sobie pragniecie!!!!! Całuski.

Andzi... całuje i tulę. Wybacz. Ale..:-(nie mogłam. Naprawdę.

Wszystkie dziewczynki pozdrawiam i dziękuje za troskę. Jesteście THE BEST!

Śniło mi się badanie kontrolne u gin. Wielki ekran usg niczym jakiś cholerny billboard. Na nim różowofioletowe jajniki i macica.... obracały się tak, jak sonda usg...
Widzę zgrubienie w dnie macicy - myśl: "*****, nie wyczyścili mnie dokładnie, ile te komplikacje sie będą ciągnąć!? No, coś zostawili!! Partacze!!!"
Zgrubienie oderwało sie od dna macicy i na ekranie dało sie rozpoznać kręgosłup i główkę i rączki... Dziecko pływało po całym obrazie... "Jak ryba" - pomyślałam.
I słyszę głos lekarki "O, i nawet rybkę mamy"
Dobre :-D:-D:-D To czekamy na tą rybkę

Trzymajcie za mnie jutro kciuki bo sądny dzień mnie czeka - USG. Boję się jak nie wiem co. Dziś miałam do tego jeszcze lekkie bóle brzucha, ale chwilę poleżałam i minęło. Mam nadzieję, że to tylko nieszkodliwy rozciągający ból.
Kciuki mocno zaciśnięte :tak::tak: Odezwij się koniecznie.

zdaje relacje z wizyty u gina: na usg pecherzyk ma 18-19mm w 18 dniu c.wiec troche rosnie,teraz trzeba czekac czy osiagnie odpowiednia wielkosc i czy peknie. W srode mam isc znow na monitoring i robic test jakis,mam byc na "swiezo"po stosunku łaaa heheh:szok::-D
Dobry pęcherzyk:tak: niech teraz ładnie pęka ;-);-)

Dilajla....nie znam szczegółów tej choroby ale moja znajoma to miała....urodziła zdrowego synka a teraz na stycznia ma termin...córcia tez zdrowa ale jest cały czas pod kontrolą lekarską....więc spokojnie kochana

Miała byc imprezka Syluś i co?......nikt nie ma pewnie nastroju...zrozumiałe...

Edytko...tulę Cię mocno i szczerze zyczę dobrej "passy"...
Cyniczna...to może jednak bedziesz testowała.....

Spokojnej nocy kochane

Buuu a ja dzis pierwsza? coś nam sie szafirek pospał....
A u mnie ok, siedze w pracy, apetyt dopisuje...wcinam za dwóch, piersi bolą więc może nie bedzie tak źle :-)....
Martus gratuluje pecherzyka niech teraz peka a m pracuje nad dzidzią :-)
Buziaki dla wszystkich....

Witam,
ja dziś czuje się fatalnie słabo mi i niemam siły, niby mnie mdli ale nie do końca, troszkę piersi odpuściły ale tylko trochę... najchętniej nie wychodziłabym z łóżka a synkek woła ze mama wstaj bo jest już dzień....
pozdrawiam :)

reklama
Do góry