reklama
szafirek13
Mama dwóch Aniołków 2008
lepiej, czasem słabo ..... ale to normalne wiec jestem wyciszona i spokojna aby do usg....
zmykam bo padam na twarz..........
papa wszystkim dziewczynkom
zmykam bo padam na twarz..........
papa wszystkim dziewczynkom
Ja pierwsze poronienie jakoś przeżyłam mniej, nie zdążyłam wtedy jeszcze zrobiś USG więc nie widziałam fasolki i udało mi się samą siebie przekonać że to był faktycznie przypadek, wada zarodka.
Ale po drugim, rozkleiłam się, załamałam i mało nie kosztowało mnie to moje małżeństwo. Widziałam przecież serduszko, a za 2 tyg-wyrok-ciąża obumarła......
I nie pogodziłam się ze stratą, pokłociłam się ze światem, pokłociłam się z Bogiem............boli, do dziś bardzo boli.........................
I trzeba o tym mówić.
Mi pomógł brat, który po prostu dał mi się wygadać i nie lekceważył tego co mówiłam..........................
Należy znaleźć kogoś kto wysłucha................. pewnie nie do końca zrozumie, bo przecież tego nie przeżył, ale wysłucha, pocieszy i pozwoli popłkać............
Ale się rozpisałam, przepraszam ...............![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
Głowy do góry!!!!!!!!! (Łatwo powiedzieć;-))
Ale po drugim, rozkleiłam się, załamałam i mało nie kosztowało mnie to moje małżeństwo. Widziałam przecież serduszko, a za 2 tyg-wyrok-ciąża obumarła......
I nie pogodziłam się ze stratą, pokłociłam się ze światem, pokłociłam się z Bogiem............boli, do dziś bardzo boli.........................
I trzeba o tym mówić.
Mi pomógł brat, który po prostu dał mi się wygadać i nie lekceważył tego co mówiłam..........................
Należy znaleźć kogoś kto wysłucha................. pewnie nie do końca zrozumie, bo przecież tego nie przeżył, ale wysłucha, pocieszy i pozwoli popłkać............
Ale się rozpisałam, przepraszam ...............
![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
Głowy do góry!!!!!!!!! (Łatwo powiedzieć;-))
wiem ,ze wiele z was mnie tu nie akceptuje , ale dziasiaj ja was potrzebuje i dziekuje za to ze jestescie ......................
nie wiem co sie ze mna dzieje .................................
ahhhh ide potupać , może mi to cós pomoże
nie wiem co sie ze mna dzieje .................................
ahhhh ide potupać , może mi to cós pomoże
reklama
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
Ja :-) Jakoś nie pamiętacie o mnie... :-(
Ja też W piatek zrobiłam teścik ale nie mialam netu, zeby sie pochwalic