reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
kiedys w jakim filmie tak bylo ze ojciec cos sie wkurzyl na syna a on do niego tato kwait lotosu i policz do 10 :-D
Kasiek masz tatuaz? ja tez chcialam ale M powiedzial ze jak sobie zrobie to mi wytnie go nozem:baffled::sorry2::rofl2:
ale za to postawilam na swoim i kilka lat temu zrobilam sobie kolczyk w pepku chociaz tez nie byll zadowolony:happy:

ALicja a no mam zrobiłam rok temu,,,, kiedyschciałam ale się bałam,,,,a potem przyśnił mi się że zrobiłam,,,,,,, na drugi dzień myślałam, myślałam,,,,,,,,, w pracy pytałm gdzie robią....poszłam się dowiedzieć w czasie godzin pracy heheheh i akurat zwolniło się miejsce i zrobiłam heheh,, mojemu M bardzo się podoba,,, eheheh na lewym ramieniu ale z tyłu.............a kolczyk przerabiałam też ,,zreszta sama sobie przekłułam,,,,a poporodzie,,,,, juz nie nosiłam,, bo wiesz po ciąży to juz nie bardzo brzusio,,,,,,,,,,,zrobiłsię,,,,, ale blizna została,,,,,dziurka zarosła,,,,,,,heehe

Selenka fajnego masz M..........nawet dzwoni do Ciebie,,,,,,,,,,,,,heheh fajny facet,,,,,,jaki troskliwy,,,,,,tylko pozazdrościć,,, pewnie Cie rozbawił,,,,heh:-D:-D:-D:-D

DOBRANOC JA UCIEKAM<,,,,,,,,heheh staranka w toku,,,, bo jeszcze mążodpłynie,,,heheh i bedzie gorzej,,,,,buziole dla wszystkich,,,,,, miłego wieczorku:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Selenka jestes zadowolona z LuxMedu bo sie wlasnie zastanawiam co wybrac:/
jak jest z tym Lux Medem i na przyklad ze skierowaniami na badania??
Jestem zadowolona, badania dają mi według mojej karty, ale co chcę to mam. W pakiecie mamy dość sporą opiekę. Nie robią problemów ze skierowaniem. jesli tylko potrzebuję. Ginekologów u siebie nie polecam ale inni są ok.

Do góry