reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

szafirek a ile lekarz kazał ci jej brac, mi mój powiedział ze gdybym zaczeła plamić mam brac po dwie tabletki dwa razy dziennie
i lez kochana i nic nie rób, mirka też plamiła i nadal plami a z juniorkiem jest ok więc każdy przypadek jest inny musisz być dobrej myśli i wierzyć że się uda że wszystko jest dobrze
trzymaj się kochana i odpoczywaj

reklama
a no spe masz brac?mi kazal jakby mnie brzuch bolal i miala skurcze ale chyba za malo mi kazal brac z tego co teraz mi sie wydaje

witam wszystkie dziewczynki
Szafirek jestem z Toba 3 maj sie kochana bedzie dobrze

a ja jestem wykonczona po pracy w sumie duzo studenciakow dzisiaj nie bylo ale trafilo sie jeden glupie babsko ze nomalnie masakra pila mechaniczna juz mialam ja wciagnac przez moje okienko i trzepnac z baski
ale caly czas sobie powtarzalam Alicja kwiat lotosu i policz do 10 i troche pomoglo;-)
a zaraz bede obiad gotowac dla M a taki leniwiec mnie dopadl ze szok
ja sie zapisuje do prywatnej przychodni w wawie gdzie mam dostep do wszystkich lekarzy i daja skierowannia na jakie chce badania nazywa sie to medicover czy cos takiego a jesli chodzi o ta strone znany lekarz to ja znalazalm tm swojego lekarza dr Maja jest swietny przynajmniej na 1 wizycie taki byl mialam isc do niego w sierpniu a tu lipa bo sie boje badanka zorobic:baffled:
w koncu moze wezme sie za siebie a nie tylko biadole:crazy::zawstydzona/y:

buziaki girls i 3 mac sie ciepltuko :rofl2:

Hej dziewczynki,, ja tylko się witam i znikam,,,,,,,,,muszę trochę pobawić się z moim łobuzem,,,heheh w końcu jutro przedszkole i znów praca,,,hehehe naszczęście bardzo lubię swoja prace,,,, może nie wszystkich tam pracujących ale sama forma mi bardzo odprowadza,,, heheh wkońcu wyssałam to z mlekiem matki,,, co niektórzy tak mówią,,,,,,,,:-):-):-):-):-)

Dziewczynki co u WAS???
coś dziś pusto.....

Szfirku dziewczyny maja rację,,,,,zmykaj do szpitala,,,,,,,, dmuchaj na zimne:blink:

Wszystkie was pozdrawiam,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

witaj Kasiek:):),milej zabawy z łobuzem :):)

Szafirku daj znac koniecznie jutro co u Ciebie,trzymam kciuki oby bylo wszystko dobrze i plamienia poszly a kyszzz bo strasza:wściekła/y:

milego dnia

trzymajcie jutro za mnie kciuki bo mam wizyte u gina.Nie chce sie rozczarowac kolejnym koniowalem,trzymajcie za moje wyniki,za to co powie tzn ja pragne zeby powiedzial,ze mozemy dzialac i jest ok ahh.paaa

Witam :-)
Szafirku ja też sie martwie o ciebie, ale może jest tak jak pisza dziewczyny, ze plamienie sie może zdarzyć w terminie miesiaczki...napewno tam dzidzius rośnie, rozpycha sie i to dlatego....
a ja dzis byłam na zakupach..kupiłam sobie buciki na spacerki bo stare były juz ochydne...w tygodniu podjadę sobie kupić ciepła kurtkę do koloru :tak:

Martus napewno gin da zielone światełko!!!!..

reklama
ona 26, tego Ci zyczę. Medicover u nas tez jest, ale Ja należę do LuxMedu, to coś podobnego. Lekarze sobie dorabiają i można czasem na dobrego trafić.

Szafirku, jak się czujesz?

Do góry