reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam
czy któras z was mogła by mi pomóc?
szukam endokrynologa .............a w kłodzku najwcześniej mam wizyte 5 grudnia..............
nie moge czekac do piątego bo to za długo ...............
wszedzie gdzie dzwonie podają odległe terminy ...............

zastanawiałam sie czy może nie wrocław , ale nie znam tam lekarzy .................
albo nysa czy juz nawet opole......................
podajcie jakies namiary jak mozecie i OCZYWISCIE ŁASKAWIE zechcecie

pozdrawiam

reklama
Katrin niestety nie pomoge:-( nie znam nikogo z twoich okolic....

kasiekkm jakos sie nie przyzwyczaiłam...jak zobacze go na usg to uwierzę...a tak się czuje jakbym w ciazy wcale nie była więc na razie .....jeszcze nie...

Dziewczynki co robić boli brzuch i plamię ... boję się

Dzwoniłam do lekarza naszczęście był w szpitalu kazał wziąść dwie luteiny i leżeć a jutro na wizytę do niego....

Ostatnia edycja:
szafirku, nie wiem co doradzić, chyba ginek wie najlepiej. Leż. A jutro idź koniecznie do lekarza. który to tydzień? Nie mam doświadczeń z plamieniem. U Mnie ciąża obumarła. Zewnętrznie wszystko było ok.

Ostatnia edycja:
szafirku kochany....jesli bole i plamienie sie nasila to do szpitala....ja zreszta pojechalabym od razu mimo wszystko...lepiej dmuchac na zimne....w naszych przypadkach kazda kontrola w kazdej sytuacji jest wskazana....

to 3-4 tydzień, troszkę się uspokoiłam .... ciągle mam nadzieję

lekarz powiedział ze na usg jeszcze nic nie zobaczymy, i w szpitalu mogę dostać to samo co tu czyli luteinę i no - spę chyba ze krwawienie się nasili

Wiesz, może Aga irl ma rację, w sumie już tu różnie na BB bywało. Na szczęście częściej wszystko jest dobrze. Bądźmy dobrej mysli. Ale jeśli się nie uspokoi plamienie jedź do lekarza. Wydaje mi się to rozsądne rozwiązanie.
A ogólnie jak się czujesz? Jakieś objawy, cokolwiek?

A z tym ,że na USG nic nie zobaczą to chyba masz rację..ale leki jakieś mogą podać. Nie wiem, cokolwiek.

Szafirku spokojnie nie denerwuj się. Może tak akurat u Ciebie ma być. Ja pierwsze plamienie miałam w dniu spodziewanej@ a pozatym znalazłam informacje kiedyś że jak się groszek zagnieźdza się to mogą wystapić plamienia. Rób tak jak kazał gin i wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki i jestem z Tobą

Katrin niestety nie jestem Ci w stanie pomóc ( nie moja część Polski) ale może spróbuj znaleźć lekarza na stronie www.znanylekarz.pl tam sprawdzałam co piszą inne dzieczyny o moim lekarzu.

A dla Was wszystkich dziewczynek duży cmok:-):-):-) żeby sie niedziela udała.

reklama
witam.....
ahh Szafirku tak jak pisza dziewczyny lez a jutro do lekarza.Kurcze te plamienia dla nas beda chyba juz zawsze PANIKĄ straszna no i nie ma sie czemu dziwic,na szczescie nie zawsze oznaczaja cos zlego,czesto jest przeciez Ok prawda?

Kasiekkm juz wiem,dziekuje:)

Pixelko ....buzi:-)

Katrin eh nie pomoge ale naparawde idz do innego gina,koniecznie!!!

Reszte pozdrawiam,podczytuje Was ale nadal natchnienia jakos nie mam

Do góry