reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gratulację dla Szafirka:-):-):-):-):-)
Możecie mi odpowiedzieć jak długo po tym łyżeczkowaniu są te upławy. Bo wydawało mi się ,że juz się robią coraz ciemniejsze a dziś tak jakby znowu były bardziej czerwone. Choć się nie nasiliły. Zabieg miałam wieczorem 21. to chyba nie długo powinno przejść.
Najgorsze są wieczory nie mogę spać .Wponiedziałek mamy rocznice ślubu. Miał dostać zdjęcie z usg to miał być prezent . Kompletnie nie wiem co mam mu dać co powiedzieć. Dziś powiedział że najważniejsze żebym wróciła do zdrowia.

Witaj, Ja miałam około 1,5 tygodnia po łyżeczkowaniu. Ale myslę, że każda ma inaczej. Zależy od tygodnia ciąży i organizmu.

reklama
SZAFIREK!!!!!! BOZE JAK SIE CIESZE!!!
a jednak dobrze sniło mi sie 6 ciezarowek!!!!!
która następna???

a poza tym to padam na ryjek!
jutro dzien wyjazdowy-groby i odwiedzamy rodzinke...
tez bede padac na ryjek...

a od wczoraj zosienka fika jak szalona!

Gratulację dla Szafirka:-):-):-):-):-)
Możecie mi odpowiedzieć jak długo po tym łyżeczkowaniu są te upławy. Bo wydawało mi się ,że juz się robią coraz ciemniejsze a dziś tak jakby znowu były bardziej czerwone. Choć się nie nasiliły. Zabieg miałam wieczorem 21. to chyba nie długo powinno przejść.
Najgorsze są wieczory nie mogę spać .Wponiedziałek mamy rocznice ślubu. Miał dostać zdjęcie z usg to miał być prezent . Kompletnie nie wiem co mam mu dać co powiedzieć. Dziś powiedział że najważniejsze żebym wróciła do zdrowia.
Ja miałam 12 dni ale tak jak pisały dziewczyny to zależy od organizmu.
Wydaje mi się, że dla Twojego męża najważniejsze jest to że jesteś.
Przytulam mocno

jest po 4 a ja dalej oczy jak 5zł wrrrr bezsennos jest przerazajaca

bardzo sie ciesze z nowych fasoleczek i GRATULACJE dla mamuś

U mnie dalej bez zmian dołki dołki i jeszcze raz dołki ale staram się jakoś trzymać i to dzięki WAM :-):tak::-):tak::-)
DZIĘKUJĘ WAM , ŻE JESTEŚCIE
i macie jeszcze cierpliwość wysłuchiwac mojego marudzenia

Zaraz sie kłade poprawiłam większą część pracy jutro ciąg dalszy już półmetek więc prosze trzymać kciuki jak wszystko dobrze pojdzie za 5 tygodnie bede w końcu mge. :-D:-D:-D;-)

pozdrawaim wszystkie dziewczynki i życze wspaniałej słonecznej ciepłej i pełnej uśmiechu niedzieli
no a teraz zmykam do M bo przez moje zarywane nocki osamotniał strasznie i marznie biedak okropnie :-);-):rofl2:

TO SE POGADAŁAM HIHIHI

Niusi@ a może jak skupisz się na jednej rzeczy inne same się rozwiążą, wiesz czsem los dokonuje najlepszych wyborów... czasem nie wiesz którą drogą iść ... a tu może być dużo niespodzianek :)
pozdrawiam ....

kasik..ja miałam brunetne, krwawe, brązowe upławy az przez 3 tygodnie z małymi przerwami...w których było czysto....to tylko oznacza to, że lekarz wspaniałomyślnie nie wyskrobał ci macicy zbytnio....masz przez to szanse by samo sie wiecej oczysciło i by endometrium ci sie szybciej samo odbudowało :-) więc głowa do góry :-)

reklama
Witam wszystkie dziewczynki,,,,,,
OLIWIEREK NAPRAWDĘ CUDNY,,,
Widzę, że bezsenność panuje hehhe,,,dzisiaj dyżór 24 na dobe hehehehheh:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Niusia kochanie,,,,,,,,poukłada sie wszystko zobaczysz....a pracę napewno szybciutko obronisz... Wiesz ,że trzymam kciuki,,,,,,

Aga Irl..... jak tam,,,testowanko bedzie juz na listopad????fajnie,,pewnie ty rozpoczniesz wysyp.....

KArola,,wiem wiem,,,,,,,,razem heheh 11.11,,,,,,, to piękna data,,,,,,hehehee

Selenko CIeszę się...........mam nadzieję,że nic nie pokrzyżuje wstępnych planów,,,,,:-D:-D

Słodziutka..........BUZIOL BUZIOL, BUZIOL....c
moz-screenshot-9.jpg
bie coś nie było wczoraj na BB,,,jakiś romantyczny wypad z TYGRYSKIEM......:-D:-D:-D

Alicja,,,,pojawiłaś sie i znikłaś...........:-):-):-)
Aga AJ.....a jak tam???????u CIEBIE troszke lepiej?????

KINGUSIA,, fajnie,że jesteś,,,,,,,,,,,,,po twoich postach widzę,że fajna z CIEBIE dziewczyna musi być,, taka wrażliwa,,,,,,,:-D:-D:-D:-D

Kasik........ja plamiłam przeszło 2 tyg,,,,potem spokuj na 2 tyg i przyszła @ i zaczełam staranka................:-D:-D:-D:-D:-D

Pixelko,,,jak się czujesz???? oswoiłaś się z myślą,,że za parę miesiędzy będziesz biegać za 2 babelków,,,hhehehe fajnie,,

Szafirku baedzo sie ciesze z Twojego szczescia mam nadzieje ,że tym razem to będą spokojne miesiace ....

Sylus,,,,głowa do góry........będzie listopad owocny,,,,,,,,,,czego CI życzę......

Wróbelku,,, Ty jak szybko się pojawiasz tak szybko znikasz,,,,,,,,:-D:-D:-D

Cyniczna,,,,,,dopiero teraz obejrzałam Twoje fotki ze ślubu,,,heheh:-D:-D:-Dsą śłiczne,,,,,,,a z CIEBIE piękna kobieta,,,,,,,,,,,

Agi kochana jak dzisiaj u CIEBIE,, mam nadzieję, że troszeczkę lepiej........................jeszcze troszkę i zaczniesz staranka,,,,,,,,:-D:-D:-D
ONa... Martunia to ja do CIebie pisałam na gg:-D:-D:-D:-Dbuziak

GAbi,,,,, jak Mikoła j zdrowy??
Miruś jak tak kociak?????? strasznie bym chciała zobaczyś twoja fotkę heheh z brzusiem,, pwenie tak piękny jak also,,,,,,

Właśnie zapomniałam powiedzieć ALSO,,, piękna fotka i piekny brzusio....

Guśka a ty gdzie się podziewasz??????

Miglak,,, ty poinformowałaś i znikłaś,,, proszę wracać i na nas prychać,,,,,,,,
Anesto, a ty gdzie???????

Jeżyk,,, Twoja fotka tez piękna,,,,,,zreszta widzę,że tu same piękne kobiety,,,,:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Niewymienione dziewczynki pozdrawiam,,, tzrymajcie si,e....

Ja przez ten czas coś nie moge miejsca znaleść, heheheh mały nauczony wstawania do przedszkola imasz tu ci los......:-D:-D

Do góry