reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

no z mieszkankiem lipa do 15 listopada musimy sie wyprowdzic znajomi wynajma nam w rembertowei tylko troche daleko
a ze starankami to dopiero po slubie bedziemy myslec :tak:
pixellka a jak sie czujesz ???

reklama
Alicjo, ja dobrze..troszkę mam stracha ale chyba to normalne...fajnie bedzie jak pojawi sie na usg fasolka i bardzo odetchne...to puste jajo mnie we snach przesladuje hihihi...ale weekend jakz awsze minie z predkościa błyskawicy, potem 5 dni i znowu weekend i tylko 3 dni i bedzie wiadomo...

Witam,
Dzięki za buziaki ślę zwrotne.
Ala fajnie że się odezwałaś, bo zaczynałam się zastanawiać co się z Toba stało:)
pozostałe dziewczynki pozdrawiam :)

witam
mnie to juz tylko złe wieści trzymać sie będą............
po wizycie w poradni wyszłam smutna , zła i wkurzona
co za konował tam siedział , a teraz ide legnąć
pozdrawiam wszystkie ;-)

reklama
Witajcie kochane ja tylko na chwileczkę się przywitać:tak:
pixelo cieszę się ze beta łądnie rośnie, ja to tu nawet nie mam jak jej zrobić, więc polegam tylko na ocenie swoich mdłości a wizyte mam za tydzieć w czwartek dopiero

Jest mi cały czas tak strasznie bleeee że już nie wiem jak mam funkcjonować, wczoraj przeleżałam i przespałam cały dzień
Męzuś dopiero jak wrócił z pracy robił obiad bo ja nie byłam wstanie wczoraj nawet herbnaty sobie zrobić tak potfornie się czułam
Jetem cały czas taka słaba a te mdłości doprowadzają mnie do szału bo już nawet sama myśl o jedzeniu sprawia że cofa mi się treść żołądka
Mimo to nie wiem jak ale ostatnkiem sił cieszę się że one są
Ja nie wiem jak ja przetrwałam pierwszą ciąże, wtedy też mdłości były masakryczne i trzymało mnie gdzieś do 14 tyg a to dopiero 7:baffled:

Pozdrawiam Was wszystkie

Do góry