reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziewczyny nawet nie wiecie jak nam zawsze głupio na święta haha...ostatnio rozdawała w prezencie próbki kosmetyki, które jej dała dla teścia moja mama hihihi

reklama
hej dziewczynki:-D
pamietacie mnie jeszcze:confused::confused::confused::sorry2::sorry2::sorry2:
wiem ze dawno sie nie odzywalam ale czesto podgladalam
pixellka strasznie sie ciesze z Twoje fasolki i z reszty dziewczynek zafasolkowanych rowniez:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
3mam mocno kciuki za piekne bezproblemowe beznerwowe 9 misiecy:-D:-D
Mircia ile Ty masz tych juz tyg matko ponad chyba 20 jupi jupi jeszcze troche i zobaczymy Juniorka
Kasiek Aga Aj Słodziutka Selenka Aga Ir Niusia Mała Sylka Katrin Cyniczna Mordoklejka Jeżyk Ona Wróbelek Guśka Maggie Marlenka i wszystkie inne nie wymienione dziewczynki bardzo goraco pozdrawiam sciskam i 3 mam kciuki za to zeby i nam sie wszystki udalo a tym co sie udalo pieknych 9 miechow :-):-):-):-)
P.S.
obiecuje poprawe ze bede czesciej zagladac do Was i sie udzielac:-p

Witam się z Wami dziewczynki

Agatko dziękuje odrazu dzień pogodniejszy jak się taaaakiego olbrzyma buziaka dostaje :rofl2::-D
Rozkręciła się @?

Kinguś mąż wygrzał?Nic sie nie chwaliłaś dzisiaj :sorry2::zawstydzona/y::-D:-) I do Ciebei zawita @ zobaczysz.

pixelka betka będzie ładnie rosła. Dzidzia razem z Nia. Tym razem będzie wszystko książkowo.

Carri własnie cieżko cokolwiek kupić ludziom straszym bo wszystko chomikują albo nie chcą używać bo stare dobre a nowe jeszcze może się na coś sprzydać. Wiem mam tak samo z teściami. Moi rodzice są trochę bardziej nowocześni i lubią nowinki :sorry2:
Moja propozycja to pantofle jakieś ładne,lub piżamę,koszulę nocną to co lubi?

Dlaczegotak faktycznie o zdjęcie OLIWIEKA się nie doporosimy:angry::wściekła/y::crazy: ;-)
eehhh ale fajnie że chowa się zdrowo i że rodzice szczęśliwi.Tak trzymać

Marta nic się nie smutaj. Wyniki skonsultujesz i napewno dołączysz do grona staraczek. Czego życzę Ci z całego serducha.

Marzenko a Ty jak się czujesz? Rozwija się choróbsko? Czy była to dobra wymówka by przedłużyc sobie weekend :sorry2::zawstydzona/y::-D:rofl2::-);-);-)

Alutka powinna już pojawić się po delegacji... ehhhh stęskniłam się za nią.

Kasiu(kasiek) a Ty znów milczysz :-:)-(

Resztę dziewczynek nie wymienionych pozdrawiam serdecznie życząc miłego piatkowego popołudnia

Alicja musisz wpadć częściej...:-)
a jak sprawa z mieszkankiem???...no i kiedy wy zaczynacie staranka...:-)

słodziutka jak do tej pory to tylko betka jestksiążkowa, ta goraczka, bóle pleców raczej nie...ale coraz lepsze mi sie myslenie właczyło :-) słoneczko cudne i az żyć sie chce....

reklama
Do góry