reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karola jeeszcze będziesz czytała te meile głaszcząc się po rosnącym brzuszku.
Gabi przecież wiesz że nigdy nie jest tak jak chcemy tylko ... czasem dzieci chodzą swoimi ścieżkami przynajmniej maluszki :). Głowa do góry niedługo będziesz opowiadać jak to okruszek robi sobie z wątroby lub żołądka piłkę :)

reklama
przesylam tylko milego wieczoru i udane weekendu...
jutro wyprawiamy 10 urodzinki najmlodszej naszej corci i pewnie nie bede miala czasu na pisanie...nic wielkiego tylko takie slodkie party.....ale gosci troszke bedzie....
pozdrawiam wszystki bardzo serdecznie

witajcie!

ja tylko na chwilke....

mirus...gratulacje ze juniorek szaleje...ja mam wrazenie ze zoska cos dzis sie tez zmobilizowała i pukneła mnie pare razy...

musze wam powiedziec dziewczynki ze nie wiem co ta ciaza ze mna robi....normalnie płuca mi sie skorczyły o polowe conajmniej...dysze jak lokomotywa...kondycji to ja nigdy nie miałąm jak sportowiec....ale teraz to luz lekka przesada....20 min spacerku i dysze...a potem najchetniej przespałabym ze 3 godziny....pierwszy trymestr przeszedł bezobjawowo ale ten drugi to chyba sobie odbija....ze nie cierpiałam jak inne ciezarówki i to pewine za kare....:-)

ehhh...uciekam na shreka...zwijam sie na kanapie ze smiechu...

buziaki

Witam wieczorową porą.

Mika wspaniałe znów nowiny. Gratulatki z kopniaków maluszka.

Gabi i Twój szkrabek też mocno da Ci jeszcze popalić. A co spać sobie nie moze u mamy??? ;-)

Also,Alu:-) faktycznie sprawdź ceny na necie ciuszków. Róźnica podobno faktycznie dość spora. Ależ to już leci ten czas. 11 tydz...:tak:

Allaa czyżby Ci bleee było :blink: super im wiecej blee tym lepiej tak brzmi nasze motto??? :-D

Dilajla witaski i Ty kochana! Ledwo żywa jak czytam ale trzymajmy się naszego motta!:-D

Nie wiecie co z guską?

Szafirku jutro?? :rofl2::-D:tak:;-):-) A teraz ciesz się rozpoczętym weekendem i duuużo wypoczywaj!

Aguś Irl ejjjj normalnie IMPREZA się szykuje!!! Mam nadzieję że na BB w niedzielę będzie jej cd.??:nerd::-D i jakieś ciacho i przepitkę (dla poniektórych bezalkoholową) załatwisz ;-):tak: tak tak wiem że Ty nie pijszesz, ale cóż gości się ma róznych :rofl2::-p

Aga AJ a Ty cio tak cichutko siedzisz? Choróbsko (tfu tfu tfu) Cię rozłożyło że nic nie piszesz?:-(

Alicja jak fajnie że jesteś. Wiem wiem że się powtarzam ale popatrz jak dziewczynki się stęskniły za Tobą!!!

Pati a Ty w trakcie badanek? Oprócz tego badania nasienka męża robiłaś już coś kochana??? Czemu tak mało piszesz?

Agula Mała a Ty jak się czujesz? Wiem że ławto Ci nie jest:-( ale napisz coś do nas :tak: Moze będziemy umiały Ci pomóc.

Sylwia BERLIN przywitał Cię cudnie????

Agatko a Jak u Ciebie @ rozkręciła się? Brzunio nie boli? Szykujesz się do jutrzejszej impry!! Wiesz co mi obiecałaś!!!!!!!!!

Kasiek(Kasiu) hop hop gdzie jesteś??????????????????????

Madzia-Modroklejka a Twoja Zosia oszczędza Ci jeszcze kopniaków czy nauczyła się jak fajnie pobawić się z mamusią?

Andzi :rofl2: Tobie to już nic nie mówię. Tylko zaśpiewam Co Ty na to???:sorry2::-p

OOO Madzia własnie pytałam o Zosię!!

Karolka ehhh niby mówimy sobie nie patrz, nie licz, a jakoś tak trudno jest to wykonać. Zawsze w sercu będzie rana. Z czasem się zabliźni. Ale ile wody upłynie nim tak się stanie?
Będziesz ciężaróweczką to wtedy nadrobisz wszystkie zaległości z ABC :rofl2: a teraz pomysl jaka przyjemność ze starania :zawstydzona/y::-D

reklama
Do góry