reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej,na chwilkę jak zawsze;-)
Jeżyk,ale super brzusio:tak:
Pixela,mój 3,5 latek waży 12:baffled: Ach,nie mogę pisać na ten temat bo mi ciśnienie skacze:dry: a tyle co wypisałaś jadłospis Wiki to on je....tygodniowo:angry: Mamy za sobą milion badań,nawet poważnych (biopsja dwunastnicy) i jest ok.
Spadam.Pozdrawiam.Papa.

Witajcie :-)
Witam :)Ja zaglądam od czasu do czasu. I proszę o kciuki i pozytywne myśli, bo jutro test nr 2 :-)
Kciuki zaciśnięte :tak:

Jezyk śliczny brzuszek :-)

A co tak mało dziś napisałyście, ja się nastawiłam na długie czytanie a tu tylko parę stron do nadgonienia. Ale dziś nie mam za dużo siły bo cholercia jakieś przeziębienie mnie bierze :baffled:brrr

Pixellko słyszałam, że wyniki będziesz miała po 18. To później sobie sprawdzę.
Ja to zawsze dzwoniłam jak tylko miały być bo taka niecierpliwa byłam

Ostatnia edycja:
Witam Was kobietki.

miglak własnie i jak test nr 2??? Nie trzymaj nas w niepewności!!!!!

pixelko i oby objawy ciążowe towarzyszyły Ci zawsze gdy ich potrzebujesz!!

Gabi i jak kopniaczki??

Agula AJ a Ty lepiej się już czujesz?

Szafirku tulaski miłe dla Ciebie. Napisz wieczrokiem coś na gadacu :rofl2:

Kinguś a gdzie Ty chodziłaś że choróbsko Cię złapało??:baffled: Jak testy? Dzisiaj czy jutro miały być :sorry2:???? Dzisiaj trzymałam kciuki. Mam nadzieję że nie na darmo :blink::-D

Mika co u Ciebie ???Czemu milczysz :angry:

Madzia-Modroklejka prawko ok 26??? dobrze pamiętam? Już nie mogę się doczakać aż będziesz prawdziwym KUBICA:rofl2:

Jezyk a skąd te rumieńce? Jak prawdę się mówi nie trzeba dziękować :-D:tak::-)

Agatko a Ty czemu niet piszesz na BB :-(

Kasiek a Ty łobuziarko gdzie dzisiaj Cię wcieło????:-p:-D

Andzi kochana Ty moja kruszynko :sorry2::-D:tak::szok::rofl2::-):tak: (kruszynko nieźle mi wyszło) Dzisiaj będzie coś ze śpiewów szanty??:rofl2::-p;-)

Wszystkie nie wymienione dziewczynki tulę i całuje!!!!!

Kinguś a gdzie Ty chodziłaś że choróbsko Cię złapało??:baffled: Jak testy? Dzisiaj czy jutro miały być :sorry2:???? Dzisiaj trzymałam kciuki. Mam nadzieję że nie na darmo :blink::-D:-)
Kciuki się przydały :tak: bo zaliczyłam test i od razu była rozmowa wyniki będę za 2 tygodnie ale pewnie mam małe szanse bo było nas 6 i 3 ma doświadczenie a ja niestety nie mam :-(
Parę dni temu wypiłam zimne karmi i gardło trochę bolało ale przestało a dziś mam nos zapchany

Uciekam bo mam coraz gorzej się czuje...Miłego wieczorku i dla wszystkich i oczywiście owocnej nocki. Buziak

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Kinguś więc cieszę się że kciuki moje pomogły :-pnie ukrywam się że cieszę się. A powtarzaj sobie że co ma być to będzie :sorry2::rofl2:
A co do Karmi... zachciało się pić zimne to teraz wypij piwo które sobie naważyłaś ;-):-):-D:-p

Do góry