reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

cześć dziewczynki witam was serdecznie , uwierzcie mi że to jednak prawda że niezawsze się dziecku podoba data urodzenia , moje też zmieniło z sierpnia na styczeń 3 miesiące po poronienu znów zaszłąm w ciąży i tego wam wszystkim życze abyście miały duzo nadzieji

reklama
wiatjcie kochane....
Pogoda u nas do bani.....i samopoczucie równiez....
Słodziutka....właśnie miałam na mysli siebie ...przez niestety własny wybór........
Selenka......pozdrawiam i przytulam zyczac tego....Ty wiesz...!
Kwdziewa....dajesz nadzieję kochana......duzo zdrówka
Pixella....oby goraczka juz sobie poszła.....
Szafirek,Sylus i reszta oczekujących...zyczę wymarzonych kreseczek.....
Wszystkim "brzuchatkom"..optymizmu,wiary i zdrowia...
Alutka,Alicja,Ona,Agi,Cyniczna,Aga Ir,Miruś,Mordoklejko,
Allaa,Guska,Dilajla,Gabi,Kasiek,Kinguś,Karola,
Carri,Doka,Jezyk,Dlaczegotak,Niusia,...oraz wszystkie niewymienione kochane dziewczynki pozdrawiam i zyczę miłego dnia......

Ostatnia edycja:
Agnieszka..jeszcze ci nie pisałam, ze śliczne to wasze wspólne zdjęcie :-)...

u nas pogoda nawet nie najgorsza, nastrój mi sie poprawił bo wczoraj byłam lekko załamana ta goraczką...moze faktycznie organizm tak stres odreagował...a ja w sumie nie czułam jakichś strasznych nerwów przed beta ....na jutrzejsze wyniki bede bardziej czekać....

dziś dałam radę ale nie wiem jak bedzie jutro test leży i czeka :)
wiecie jakoś podchodzę do tego spokojniej - lekarz wczoraj powiedział ze mam "wyłączyć głowę" a wszystko będzie dobrze może to jest sposób....

Hej ,,,PIxelko ja też się cieszę,że wróciłam,,,,,,,,,,,,,i bardzo bardzo Gratuluję fasoleczki,teraz dbajcie o siebie,,,,,to może teraz mi i Karoli też się uda,,,buziaki,,,,,Słodziutka Ty wiesz kochana,,,,Aga,,AJ,,poczekaj i na Ciebie przyjdzie pora,,,,,Aga Irl...wiedziałmże nie odpuścisz,,,czekam na teściora,,ja mówię że na Listopad bo wiesz test listopad hhhehehe.

Szafirku bardzooo mi sie podoba Twoja postawa. Dlatego własnie całym serduchem jestem z Tobą.:-D:tak:

Aguś wiem ze pisałaś o sobie. Ale nie tylko do Ciebie się to odnosić będzie :-):tak:

Kwdziewa cieszę się że zaglądnełąs do "nowej" paczki. Pamiętam Twoje posty tutaj pisane. Fajnie że napisałaś do nas. Dajesz nam nadzieję. Jak każda ciężaróweczka.

reklama
Poprostu pewnego dnia się obudzisz i poczujesz tyle siły i prgnienie,,że problemy nie beda tak wazne jak to.......będa one zawsze,,,bo życie takie jest ,że kłody nam rzuca pod nogi,,,,,,ale ta siła i pragnienie zwycięży,,,zobaczysz,,,szybciej niż Ci się wydaje,,,,,,,,

Do góry