reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
TO ja się przywitam,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pierwsza,,,,WIdzę,że wczoraj były zapisy na LISTOPAD...heheh ONA,,,,,KAROLA,,,,,,,,,,ja TEŻ się zapisuję,,,,,heheheh staranka rozpoczęte,,,,

a ty kasienko widze wzielas sie ostro do roboty hehehhe....dziewczyneczke by sie chcialo co?zycze ci kochana aby sie udalo....no ja dopiero chyba ten cykl mam normalny....chyba....ostatnio tez po 4 @ dopiero zaszlam.....a tak wogole to wydaje mi sie ze owulka znow byla z prawej strony....juz drugi raz pod rzad bolalo mnie podbrzusze z prawej strony....cos chyba jeszcze nie pracuje mi tak jak trzeba heheheh....ale co sie tam przejmowac....co ma byc to bedzie....czasem uwazamy czasem nie....hehhehe....zobaczymy....ja nie licze na nic bo wlasciwie nie mialo byc staranek....tylko czasem chwila poniosla hahahha...ale coz....chyba wlasnie o to w tym wszystkim chodzi....

Witam :-)
byłam dzis na pobraniach, jutro wyniki...
w nocy goraczka i dreszcze wróciły..38,4 miałam ale zimne okłady i 2 paracetamole pomogły dziś normalnie 36,8 więc oby się utrzymało....
aga mnie przeważnie boli zawsze prawy jajnik przy owu a owu mam z lewej :-)...bóle nie świadcza o tym z którego jajnika masz owu...
kasiek ja trzymam kciuki za was..i wasza malutka dziewczynkę...

wcinak kanapeczki z ziarenkami...och ale bym chciała by goraczka juz mi dała spokój...

Witam się z Wami kochane dziewczynki

pixela piekkkknyyy suwaczek! To fakt. I oby jak najszybciej gnał do przodu. Fajnie że gorączki jak dotąd niet!

Aga AJ wpadam i wypadam bo nikogo nie ma :tak: a co do "ostatniej" zafasolkowanej. Niestety takie będą tez z świadomego wyboru. Czyż nie tak?

Agula Irl więc czekamy i u Ciebie na testa. Mam nadzieję że nie będziesz w gorącej wodzie kąpana :-D

Szafirek duuuużooo optymizmu Ci Kasiu życzę. I Oby jak najszybciej ten tydzień zleciał i oby był juz wtorek przyszłego tygodnia!

Kasiu (kasiek) Staraj się staraj i niech Bóg da tego efekty już w listopadzie tak jak pragniesz. Fajnie że znów jesteś.

A ja zmykam pod prysznic.

Pozostałe dziewczynki całuję w nosek :sorry2::-D

reklama
Do góry