reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
jeżyk ja tez mam problem z hemoglobiną............duzy problem
generalnie mam anemie.............w lutym tego roku spadła do 6,9 szok! a teraz mam 11,oo ( badania z sobotY)
wacha sie po miedzy 7 a 10 i taki juz mój urok
miałam badania biochemiczne i żelaza w krwi powinno byc od 4,6 w góre
a u mnie to tak i niże jdolnej granicy normy bywało..........

zelazem w tabletkach nie wiele podgonisz
napisze ci na pm .....

karola.....co ty mówisz, a kto zostaje na listopad??? ja już widze jak ty i aga z fasolkami nam tu wskakujecie :-)

tempka spadła bo sie przespałam..., 37,0 lepiej sie czuję ide w kimkę...again ...oby już nie wariowała i mnie i fasolki nie straszyła bo spokój najważniejszy teraz....

buziaki i słodkich snów

reklama
Do góry