reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczynki Kochane;
Wybaczcie, że znowu tak ogólnie napiszę ale nie mogę nad Wami nadążyć... Gratuluję zafasolkowanym - teraz to już musi być dobrze :-)
Ikusia;
Tobie również serdecznie gratuluję :-)
Co więcej, serdecznie pozdrawiam Dziewczyny, które z wiadomych powodow do nas dołączyły...
Co u mnie... hm... dalej nie jest spokojnie :-( Coraz bardziej macica mi się stawiała i dzisiaj zadzwoniłam do ginka, który przepisał mi fenoterol. Niestety magnez był zbyt słaby i nie zdał swojego zadania w moim przypadku. Trzeba było sięgnąć po silniejsze leki... muszę dużo leżeć i jest mi strasznie ciężko - tym bardziej, że J. ma teraz full wyjazdów :-(
Mam nadzieję, że będzie dobrze...

reklama
Słodziutka - może nie będe oryginalna i powtórzę za Dagą nie jesteś niczemu winna , nie możesz sie obwiniać !

Cyprysiowa - prosze nadrobić zaległości ;-):tak: i poczytać kilka stron wstecz jak nam się fasolki posypały, teraz czekamy na twoją kochana !

Joasiu - Leż i wypoczywaj i nie denerwuj sie przede wszystkim !

Miłego wieczoru !

dziękuje Wam kochane dziewczyny. Dziekuje i Wam mój mąż który siedzi obok i skrzętnie ze mną wsztystko czyta. Dzięki Waszej pomocy dzisiaj wyszłam z domu, znalazłam tyle siły by iść do rodziny i stawić czoła wszystkim "kondolencjom". Wiem, nie jesteśmy jeszcze dość silni ale bardzo się z mężem staramy trzymać głowę podniesioną i nabierać sił by nasz Aniołek kótry jest w niebie widział że mamusia i tatuś są szczęśliwi bo wiedzą że trafił tam gdzie napewno nikt Go już nie skrzywdzi.
Przesyłam całuski...
Dziękujemy...i dalej prosimy o wsparcie..

aa i zapomnbialam powitać słodziutką. Będzie dobrze, tez trafiłam tutaj ponad miesiac temu, jesczez prezd zabiegiem, naprawde potrafimy tu podtrzymać na duchu...:tak:

Hej,Edytko,witaj nas,przykro,że tutaj.Wypłacz się,wykrzycz,a potem pozbieraj,zrób podstawowe badanie,łykaj folik i ...bądź z nami,ktoś Cię zarazi na pewno.
Każda z nas pewnie myślała,ze gdyby wiedziała,gdyby nie była chora,gdyby nie dźwigała,gdyby nie wzięła tabletki,gdyby się bardziej cieszyła,gdyby czegoś nie pomyślała,gdyby coś tam...a prawda jest taka,że w większości przypadków nie mamy na to wpływu po prostu:-( Trzymaj się.
Cyprysiowa,gratuluję @:-D
A najważniejsze,Ika,buziaki dla Marysi i czekamy na newsy i fotki !!!
Joasiu,nie martw się będzie dobrze,tylko LEŻ !!! Ja zaczęłam leżeć z M w 24 tyg.,skończyłam tydzień przed terminem,zjadłam tonę fenoterolu (telepałam się strasznie,ale organizm sę przyzwyczai),w 33 dostałam sterydy,żeby mu się płucka wcześniej rozwinęły jakby co,a urodził się po terminie:cool2: ale leż,nie kuś losu,da się wytrzymać naprawdę,warto;-) Ja do dziś pamiętam obolałe od leżenia boki:sorry2:
Buziaki dla wszystkich.Papapa.

Dziewczyny mam juz nastronie suwaczka swoj suwaczek nawet jakas rejestracje zrobilam
ale teraz kompletnie nie wiem co dalej :-( sa tu jakies kody ale jakies dlugie
cale nazwy stron pisza i nie wiem co mam wpisywac pomozcie ?
Czesc Dorotka! Zaczynam nadrabianie zaleglosci od Ciebie! Napisz Kochana, jak sie czujesz.
Widze, ze nie masz suwaczka, ja tez walczylam chyba przez tydzien i mi nie wychodzilo, ale jakas dobra duszyczka zamiescila instrukcje, ktore pomogly :-).

Sprobuj wejsc tam:

jak wstawić "suwaczek"???

Caluski i powodzenia:tak:

dlaczegotak.Gabi;
Dziękuję Kochane :-) tak jak Gabi napisała - ja też zaczęłam się telepać ale przynajmniej skurcze ustąpiły.Do tego jeszcze pomimo leku odciążającego serce -bije jak szalone :szok:
Qrcze tylko, że nie da się tak cały dzień leżeć - trzeba zrobić jedzonko, umyć się, sik i coś jeszcze... ale i tak więcej leżę niż chodzę.
Dobrze,że mam laptoka w łóżku :-) J. dzisiaj wyjechał - dobrze, że wczoraj zadzwoniłam do gina i przepisał mi ten lek. J. będzie spokojniejszy..
słodziutka;
wszystko będzie dobrze. Kochana, o tym nigdy się nie zapomni i już na zawsze pozostanie w Waszych sercach - warto jednak walczyć o swoje szczeście, następnym razem się uda i będzie wszystko ok - My Ciebie prędzj czy później zarazimy ciążą :-) Tylko, że musisz z nami być :-)

No to nadrabiam odpisywanie dalej.

IKUS! GRATULACJE!!!!! UCALUJ MALE SLODKIE PIETKI OD ´´´CIOCI`´ Z BB i wklej nam zdjatka jak bedziesz mogla. Caluski dla Ciebie tez!

Dagus! Jak u CIEBIE????? Kciukasy :tak:
Ewus! A jak u Ciebie????? Trzymam tez mocno :tak:.

Gabi, ale fajniutki ten Twoj maly facecik :-).

Cyprysiowa! Witaj... Widzisz, trzeba czesciej zagladac! Zafasolkowane sa Ewulka, Batonik i Dorotka, ktora dolaczyla do nas juz w fasolka .... Moze nas ``zaraza` ;-) i lapniemy sie na te grudniowki???? :tak: Moze jeszcze ktos sie dolaczy....:-D

Batonik, kochanie, napisz co u Ciebie, bo sie martwie. I nie ja jedna ... Nie dojdziesz z tymi facetami ... ale jak masz Malenstwo, to znalazlas milosc zycia ... i nigdy juz nie bedziesz sama. Dbaj o siebie.

Joas! Sciskam Cie mocno. Wspolczuje stresow! Ja chyba bym zwariowala. Lez i odpoczywaj ile sie da. Bedzie dobrze. MUSI BYC :tak:. Czy masz kogos do opieki nad Toba jak Twoj najdrozszy wyjezdza?

Izulka! Z belferskim pozdrowieniem ;-). Ja mam stresa giganta przed tymi probnymi bo nie wiem kiedy ja to wszystko zdaze poprawic :baffled:.

Aga! Fajnie, ze sie odezwalas :-)

Berbelek :-), to zdjatko ze specjalna dedykacja dla Ciebie :-)

reklama
Gabi;
jeszcze jedno - odnośnie obolałych boków od leżenia - ja dzisiaj J. powiedziałam, że mi niedługo d...a do łóżka przyrośnie :-D:-D:-D

Do góry