reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Fajny masz suwaczek Berbelku! :-)

Chwilke mnie tylko nie bylo i ile sie tu dzieje! Nadrobie wszystko jak najdrozszy wyjedzie. Tez mielismy male zgrzyty dzisiaj :wściekła/y:bo on przeziebiony i marudny, a ja zapracowana i niedbajaca o niego :baffled:. Ale to tylko facet ...

Batonik! Sciskam Cie mocno! Wszystko sie ulozy! Zobaczysz!:tak:Dbaj o siebie i fasolinke.

Ewulka! Gratulacje!!!!!!!

Wszystkim Wam babeczkom milych snow :-) :-) :-).
Dobranoc

Ja poroniłam we wtorektez w 7tc, nic mi się nie chce, strasznie mi smutno, Miało to być nasze pierwsze dziecko. Dopiero co zaczeliśmy sie z mężem starać..o dzidziusia i tutaj ku naszemu zaskoczeniu udało się odrazu..:)) ale ta radość nie trwała długo...tylko 5 dni.. bo później..zaczełam krwawić..i dzidziusia już dziś z Nami nie ma..i mam ogromny żal do mojej gin że pozwoliła na to. Bo co jak co..ona powinna wiedzieć że po odstawieniu plasterków nie powinniśmy się tak szybko starać o dzidziusia.. :( mam dużo żalu w sercu..za dużo...

Witam dziewczyny:-)

Cóż za paskudny dzień,aż sie wrzeszczeć chce:angry::no:, leje, wieje aż mi parasol rano połamało, ochyda:no::no::szok:

Słodziutka witaj wsród nas:-), przykro że poznajemy się w takich okolicznościach, ale zobaczysz bedzie Ci tu z nami dobrze:tak:, kazda z nas przez to przechodziła:-(

Dlaczegotak- a Ty co dziś zaspałaś?? jeszcze Cie tu nie ma?;-);-):-D:-D
Wszystkim babeczkom życzę udanego weekendu:-):-):-)

Ja poroniłam we wtorektez w 7tc, nic mi się nie chce, strasznie mi smutno, Miało to być nasze pierwsze dziecko. Dopiero co zaczeliśmy sie z mężem starać..o dzidziusia i tutaj ku naszemu zaskoczeniu udało się odrazu..:)) ale ta radość nie trwała długo...tylko 5 dni.. bo później..zaczełam krwawić..i dzidziusia już dziś z Nami nie ma..i mam ogromny żal do mojej gin że pozwoliła na to. Bo co jak co..ona powinna wiedzieć że po odstawieniu plasterków nie powinniśmy się tak szybko starać o dzidziusia.. :( mam dużo żalu w sercu..za dużo...
Witaj Slodziutka! Bardzo mi przykro, ze spotykamy sie w takich okolicznosciach i bardzo Ci wspolczuje. . Wszystkie z nas, na tym watku, przez to przeszly, wiec mozesz liczyc na wsparcie w kazdych okolicznosciach. Ja stracilam Malenstwo 11 tyg. temu i wtedy dziewczyny pomogly mi w sie pozbierac, czego i Tobie z calego serca zycze. Nie zapominamy nigdy o naszych Aniolkach, ale po pewnym czasie przestaje to az tak bolec. Kazda z nas zadawala pytanie DLACZEGO? I najczesciej niestety, nigdy nie znajdowalysmy przyczyny ... najczesciej przyczyna poronienia jest blad natury, jakas wada genetyczna... Narazie daj sobie czas ... i pisz tutaj co czujesz, pytaj... To pomaga.

Bardzo mocno Cie przytulam :-).

Hej, dawno mnie tu nie było, ostatnio duuuzo się działo...
Dzis dostałam pierwsza @ po zabiegu, mnęly 33 dni ...
Cieszę się że już przyszła bo już niedługo będziemy mogli się starać.
Muszę łyknąć no-spe bo mnie brzuch boli :-(

Witam was babeczki!
Witam też słodziutka-e,bardzo mi przykro że ciebie tez to spotkało..w sumie to dobrze trafiłas,będziemy cię pocieszać jak umiemy,,W końcu my tez tu-z tego samego pwodu sie znalazłysmy...Potrzeba troche czasu,ból minie..i znów będziecie myslec o starankach...
Cyprysiowa gratulacje pierwszej @ ! pamiętam jak ja nie mogłam się doczekać @,po zabiegu..Teraz będziesz spokojniejsza..i może jakieś staranka?!
A! teraz to już 100% wiadomość..właśnie doczytałam się na lutówkach..
...Ika-s WCZORAJ URODZIŁA!!!
Fajny dzień ,co nie??Gratulacje dla Ikusi i jej dzidzi!!!
Daga a właśnie,byłaś w tym teatrze??
Mi dzisiaj jakoś ciężko,i zauważyłam jakieś dziwne upławy..takie kawałeczki..może to ten czop?? Z Alexem nic takiego nie miałam,więc sama nie wiem...Czyli..coraz blizej...

reklama
Do góry