Maggie2412
Fanka BB :)
Dlaczegotak! Dziendoberek bo widze, ze tu dzialasz :-). NO WRESZCIE JESTEM U SIEBIE. Bylo bardzo milo i wyjezdzalam z ciezkim sercem, ale jednak co wlasne lozeczko, to wlasne ...
Kapania kota nie zazdroszcze, przerabialam ...
. Mialam koteczke czarna jak noc przez wiele lat ... A teraz jest pies z kocim charakterkiem
.
Z kapaniem psa jest troche latwiej, chociaz nie do konca ze wzgledu na gabaryty.
Jeszcze raz powtorze, ze masz fajowy ten brzunio. To co, ze duzy, szpanuj kobieto
.
Bardzo mi sie podoba teoria powrotu Aniolkow w pozniejszym terminie ... Moze one lepiej wiedza kiedy jestesmy gotowe. Moze Ktos cos chce nam powiedziec ... Tylko czego to tak boli ...Tak bym chciala mojego poprosic, zeby wrocil...
Trzymaj sie! I nie daj nudom i nudnosciom
Kapania kota nie zazdroszcze, przerabialam ...

Z kapaniem psa jest troche latwiej, chociaz nie do konca ze wzgledu na gabaryty.
Jeszcze raz powtorze, ze masz fajowy ten brzunio. To co, ze duzy, szpanuj kobieto

Bardzo mi sie podoba teoria powrotu Aniolkow w pozniejszym terminie ... Moze one lepiej wiedza kiedy jestesmy gotowe. Moze Ktos cos chce nam powiedziec ... Tylko czego to tak boli ...Tak bym chciala mojego poprosic, zeby wrocil...
Trzymaj sie! I nie daj nudom i nudnosciom