reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny które brały heparynę. Czy was też te zastrzyki tak bolą ? Dla mnie to tortury 🫣
Brałam całą ciążę i zależało to od miejsca, w które wbijałam. Czasami potrafiłam delikatnie wbić igłę i już czułam, że trzeba wbić w inne i wbijałam powoli. Ja też przed zastrzykiem przykładałam kostkę lodu na kilka sekund i nie miałam takich siniaków.
Wtedy bym nie wbiła nawet raz 🤣 a wbijam od prawie 9 msc 🤣
Jak się czujesz prawie na końcówce? Jesteś #teamboy czy #teamgirl? 😁

@Pszczolka38 Tymek rośnie, jak na drożdżach i już nie jest malutkim kurczaczkiem 🥺 Za szybko ten czas leci 😔 21 czerwca skończył 4 miesiące i jest radosnym, przekochanym, przesłodkim bobaskiem 🥰 Oczywiście nie jest tak codziennie, bo swoje też pokazać potrafi więc jakby podsumować tydzień to, to jest taka sinusoida. Czasami mam wrażenie, że jest zmęczony życiem i ma ból istnienia, jak nie wiem o co mu chodzi 😆

Brałam całą ciążę i zależało to od miejsca, w które wbijałam. Czasami potrafiłam delikatnie wbić igłę i już czułam, że trzeba wbić w inne i wbijałam powoli. Ja też przed zastrzykiem przykładałam kostkę lodu na kilka sekund i nie miałam takich siniaków.

Jak się czujesz prawie na końcówce? Jesteś #teamboy czy #teamgirl? 😁

@Pszczolka38 Tymek rośnie, jak na drożdżach i już nie jest malutkim kurczaczkiem 🥺 Za szybko ten czas leci 😔 21 czerwca skończył 4 miesiące i jest radosnym, przekochanym, przesłodkim bobaskiem 🥰 Oczywiście nie jest tak codziennie, bo swoje też pokazać potrafi więc jakby podsumować tydzień to, to jest taka sinusoida. Czasami mam wrażenie, że jest zmęczony życiem i ma ból istnienia, jak nie wiem o co mu chodzi 😆

Czekamy na synka🥰
Ale z przebojami... Ostatnie ponad 6 tygodni w szpitalu i tak już do rozwiązania czyli minimum 2 🤦🏻‍♀️
Ale do pięciu razy sztuka i liczę, że jak wytrwamy to tym razem wszytko się uda

CC ze względu na wadę macicy, poronienia no i teraz komplikacje od 29 tc. Walczymy z hipotrofia
Boziu, wy to musicie przejść długa droge aby zostać rodzicami. Mam nadzieję, że los wynagrodzi wam za tą cierpliwość.
Trzymam kciuki za młodego, i Ciebie, bo też jesteś pewnie zmartwiona.. 🥺

reklama
Wszystko zależy w jakie miejsce trafię. Jak czuję, że boli przy próbie wbicia igły to po prostu nie wbijam tylko szukam kolejnego miejsca. No i jak już się wbije to podaje ją baaaaaaaaaaaardzo powoli
Robilam dokladnie tak samo 🙈 niektóre miejsca czasami bywały tak nadwrażliwe, że jak tylko przyłożyłam igłę, to wiedziałam że nic z tego nie będzie 😅

Trzymam kciuki żebyście doturlali się do brzegu- wiem że pobyt w szpitalu bywa męczący. Tez to przerabiałam na końcówce ciazy. Ale jesteście już bardzo blisko 🙂 powodzenia!

Do góry