reklama
MartaS89
Fanka BB :)
Jeszcze nie mam,ale mam bardzo delikatne plamieniedzisiaj też nie?
MartaS89
Według kalendarzyka powinnam dostać 9go maja. Może po prostu owulacja po prostu była szybciej, słyszałam, że nie raz cykl może się przestawić.dzisiaj też nie?
MamaR
Mozesz spokojnie zrobić jutro i w poniedziałek. W internecie są kalkulatory przyrostu beta hcg więc tam wpisujesz daty i samo oblicza przyrost. Gratulacje i życzę spokojnej ciążyDziewczyny gdybym jutro zrobiła betę, a kolejną dopiero w poniedziałek to jak interpretować wyniki?
Jutro skończony 5tc
A dziś na popołudniowym teście piękna gruba, ciemna krechą praktycznie odrazu wyskoczyła. Na taką czekałam.
Chattahoochee
Chattahoochee
Dziewczyny, może głupie pytanie, ale kto pyta nie błądzi Jeżeli wystąpiło plamienie okołoowulacyjne, to jest ono przed owulacją, w trakcie czy po? Czy raczej ciężko stwierdzić?
Alabama89
U mnie niestety wczoraj wieczorem pojawiła się miesiączka wraz z niewielkimi objawami bólowymi. Czy któraś mądra głowa ma pomysł co się stało? Beta z 04.05 wynosiła 8.2, dwa dni wcześniej wyszedł pozywtyny test ciążowy to był ten super czuły pink czyli on pokazuje chyba powyżej jak jest beta powyżej 10. Dla mnie ta beta z 04.05 była już złym znakiem, bo w stosunku do testu ona mogła spadać. Miałam iść dziś badać bete ale skoro przyszła miesiączka to chyba sobie to daruje - jest mi szkoda moich żył.
agutek_
Cześć Dziewczyny, pojawiłam się tutaj, bo niestety moja ciąża obumarła i jestem w trakcie „oczyszczania się”. Jutro jadę znów do szpitala, gdzie podadzą mi kolejne tabletki pod nadzorem. Straciłam ciążę na etapie 8+3 tc, choć teoretycznie powinnam była być w 12 tc. Dowiedziałam się o tym na przedwczorajszych badaniach prenatalnych. Bardzo mocno to na mnie oddziałuje..łatwo nie jest, ale nie zamierzam się poddać. Teraz jedynie martwię się o swoje zdrowie, bo od 3 tygodni nie miałam świadomości, że chodzę z martwym zarodkiem w organizmie. Nic się niepokojącego u mnie nawet nie działo, dlatego nie miałam o tym pojęcia, gdyby nie to zaplanowane badanie prenatalne. Po jakim czasie od utraty ciąży udało Wam się znów zajść w zdrową ciążę?
Ostatnia edycja:
reklama
@Alabama89 Moim zdaniem wygląda, że wyłapać ciążę biochemiczną. Po prostu zrób test ciążowy za kilka dni.
@agutek_ U mnie łyżeczkowanie w 11tc. Ciąża zatrzymała się ok 7-8tc (po wielkości pęcherzyka - w 7tc było serduszko, a w 11tc pusty pęcherzyk). Zaszłam w kolejną ciążę po drugiej @.
@agutek_ U mnie łyżeczkowanie w 11tc. Ciąża zatrzymała się ok 7-8tc (po wielkości pęcherzyka - w 7tc było serduszko, a w 11tc pusty pęcherzyk). Zaszłam w kolejną ciążę po drugiej @.